Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la nabacan sosayı

6'da aradığımız kan dayı. Öne de Oğulcan Taylan Belhanda (Kılınç), Keltoş gezici 10, Diagne santrafor hem hayvan gibi fizikli takım, hem de çok pasör ve driplingçi takım oluruz. Sosa'yı safi duran top becerisi bile isterim de akan oyunda da Fener'de gösterdiğinden çok daha iyi olduğu Trabzon performansından belli. Mal Fener en iyi 2 oyuncusunun oynadığı pozisyona sırf transfer çalımı ve beleş diye 2 adamı (Sosa, Novak) getirip elindekileri de değersizleştirdi. Sene başında da istiyordum zaten, Sosa gibi oyuncu 6'da büyük zeka katar bizim takıma.

6'da aradığımız kan dayı. Öne de Oğulcan Taylan Belhanda (Kılınç), Keltoş gezici 10, Diagne santrafor hem hayvan gibi fizikli takım, hem de çok pasör ve driplingçi takım oluruz. Sosa'yı safi duran top becerisi bile isterim de akan oyunda da Fener'de gösterdiğinden çok daha iyi olduğu Trabzon performansından belli. Mal Fener en iyi 2 oyuncusunun oynadığı pozisyona sırf transfer çalımı ve beleş diye 2 adamı (Sosa, Novak) getirip elindekileri de değersizleştirdi. Sene başında da istiyordum zaten, Sosa gibi oyuncu 6'da büyük zeka katar bizim takıma.
Sosa iyi topçu dediklerine de katılıyorum ama temposu çok düşük renktaş. Biz pas oyunu oynarken neredeyse rakip takım ceza sahasında paslaşıyoruz.

Kontra'da kim kovalayacak Amonike Zimbuakoko'yu Anadolu deplasmanında?

Taylan'ı hayatta kesmem. 6'da formayı kaptı, böyle devam etsin.

Ha, duran toplarda etkili olabilecek eleman isterim tabi ki. Bu şikecilerden biri olacaksa Deniz Türüç olabilir.

Taze kan lol

CPH2125 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu karamgümrüge kim para akıtıyor acaba birisi kara para aklamak için mahalle takımı bulmus yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt