Muhsin Berberoglu
Parçalı Üye
- 16 Mayıs 2010
- 3.110
- 3.699
- 1.563
la nabacan sosayı
Sosa'yı bize salın lan gavatlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sosa'yı bize salın lan gavatlar.
la nabacan sosayı
Murat kardeşim merak etme Galatasaraylıyız çok şükür
Ben Galatasaraylı değilsin demedim ki Sıddık reisMurat kardeşim merak etme Galatasaraylıyız çok şükür
Büyüteç paylaşınca incelemeye aldın sandımBen Galatasaraylı değilsin demedim ki Sıddık reis
Sosa iyi topçu dediklerine de katılıyorum ama temposu çok düşük renktaş. Biz pas oyunu oynarken neredeyse rakip takım ceza sahasında paslaşıyoruz.6'da aradığımız kan dayı. Öne de Oğulcan Taylan Belhanda (Kılınç), Keltoş gezici 10, Diagne santrafor hem hayvan gibi fizikli takım, hem de çok pasör ve driplingçi takım oluruz. Sosa'yı safi duran top becerisi bile isterim de akan oyunda da Fener'de gösterdiğinden çok daha iyi olduğu Trabzon performansından belli. Mal Fener en iyi 2 oyuncusunun oynadığı pozisyona sırf transfer çalımı ve beleş diye 2 adamı (Sosa, Novak) getirip elindekileri de değersizleştirdi. Sene başında da istiyordum zaten, Sosa gibi oyuncu 6'da büyük zeka katar bizim takıma.
yeterli degilmis demek ki
Kral Cagne virüse bulaşmış diyorlar rengim.Karagumrugu gol manyagi yapacagiz relaks.
Bugün idman fotosunda vardi rengim relaks. Kral olmasaydı boyle konuşmazdım zati.Kral Cagne virüse bulaşmış diyorlar rengim.
o vakit tamamdır.Bugün idman fotosunda vardi rengim relaks. Kral olmasaydı boyle konuşmazdım zati.
Taze kan lol6'da aradığımız kan dayı. Öne de Oğulcan Taylan Belhanda (Kılınç), Keltoş gezici 10, Diagne santrafor hem hayvan gibi fizikli takım, hem de çok pasör ve driplingçi takım oluruz. Sosa'yı safi duran top becerisi bile isterim de akan oyunda da Fener'de gösterdiğinden çok daha iyi olduğu Trabzon performansından belli. Mal Fener en iyi 2 oyuncusunun oynadığı pozisyona sırf transfer çalımı ve beleş diye 2 adamı (Sosa, Novak) getirip elindekileri de değersizleştirdi. Sene başında da istiyordum zaten, Sosa gibi oyuncu 6'da büyük zeka katar bizim takıma.