- 18 Mayıs 2011
- 53.260
- 57.178
- 4.613
ne yapip ne edeceksin gerekirse usulsuzluk yapacaksin ama 11 gun sonra sozlesmesi biten Zickernagel'i alacaksin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka ya, Ali Yavuz'a gelen bir iki pozisyon var mesela gotumle güldüm yaptığı hareketlere. H7 olsa 30 cmde sprintle 1 m fark atıyor kitapsız, ayrıca bir sürü daha başka pozisyonlar da bulabilirdi.Ne yapacaktı Onyekuru kapanan Karagümrük maçında?
Nezaman kapanan takıma karşı kilidi açmış Onyekuru? Ben hafızamı zorluyorum 1 maç hatırlamıyorum.
Sinan Gümüş'ün bile kritik gollerinş hatırlıyorum. Içerde Konyaspor maçı, dışarıda Alanyaspor maçı.
Sprinter oyunculuk durum yoktu dün. Net yanlışın var.
Ne alaka ya, Ali Yavuz'a gelen bir iki pozisyon var mesela gotumle güldüm yaptığı hareketlere. H7 olsa 30 cmde sprintle 1 m fark atıyor kitapsız, ayrıca bir sürü daha başka pozisyonlar da bulabilirdi.
üstad bugün çok sinirlisinMevlut Erdinc kadar bir forvetimiz olmadigina hemfikir miyiz ?
YokMevlut Erdinc kadar bir forvetimiz olmadigina hemfikir miyiz ?
üstad bugün çok sinirlisin
SaçmaMahalle arasında top oynayan 2005'li bir veledi getirelim, Ali Yavuz'dan daha iyi oynar
Devamı???Muslera ve Emre Tasdemir haric kimseyle sözlesme uzatmasinlar. Hadi belki Linnes 600-700 bini kabul ederse 1 sene kalabilir, yoksa oda gitsin.
Türklerin yerini Kenan ve Salihle doldurmaya bakalim. Bursadan ve baska 1. Lig takimindan birer genc türk alirsak, türk rotasyonu yeter bence.
Tamamlamissin sorryDevamı???
Tamam da o noktadan (AYK girdikten sonra) sonra maç boks maçında dönmüştü.Ne alaka ya, Ali Yavuz'a gelen bir iki pozisyon var mesela gotumle güldüm yaptığı hareketlere. H7 olsa 30 cmde sprintle 1 m fark atıyor kitapsız, ayrıca bir sürü daha başka pozisyonlar da bulabilirdi.
Evet arkadaslar 34 yasindaki Donk’un ayagi iyi oldugu icin Luyindama kenarda oturmaya devam etsin, 8 milyona aldik transfer doneminde 9 milyona satalim derim. Luyindama ligin en iyi stoperi olabilir ama Donk’un ayagi daha iyi ve oyun kurabiliyor.
![]()