Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne yapip ne edeceksin gerekirse usulsuzluk yapacaksin ama 11 gun sonra sozlesmesi biten Zickernagel'i alacaksin

Ne yapacaktı Onyekuru kapanan Karagümrük maçında?

Nezaman kapanan takıma karşı kilidi açmış Onyekuru? Ben hafızamı zorluyorum 1 maç hatırlamıyorum.

Sinan Gümüş'ün bile kritik gollerinş hatırlıyorum. Içerde Konyaspor maçı, dışarıda Alanyaspor maçı.

Sprinter oyunculuk durum yoktu dün. Net yanlışın var.
Ne alaka ya, Ali Yavuz'a gelen bir iki pozisyon var mesela gotumle güldüm yaptığı hareketlere. H7 olsa 30 cmde sprintle 1 m fark atıyor kitapsız, ayrıca bir sürü daha başka pozisyonlar da bulabilirdi.

Gary R'guez de show yapiyormus yine Arabia'da.
Adam resmen FB'yi söğüşledi gitti.
Büyük GS'li. Keşke geri gelse.
Bir kanatta H7 diğer kanatta R'guez, iki kopuk uçurtma. :///

Ne alaka ya, Ali Yavuz'a gelen bir iki pozisyon var mesela gotumle güldüm yaptığı hareketlere. H7 olsa 30 cmde sprintle 1 m fark atıyor kitapsız, ayrıca bir sürü daha başka pozisyonlar da bulabilirdi.

Dün Ali Yavuz’un yerinde henry değilde tam garry olacaktı

Ali Yavuz’un pozisyonlarında garry topu çekip çok rahat pleaseyi bırakırdı ya da içeri asist yapardı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim yedegimiz emre kilinc taylan kerem filan olacakki kalite lmiz artsin keremden umitliyim ama butun sorumluluk ona verilmez.

4 tane 11 oyuncusu alinmadan bir yener bir yeniliriz boyle

Emre Akbabayı en çok isteyen bendim. Ama adam sakatlıktan öte karaktersiz çıktı. Defolsun gitsin artık takıma zarar veriyor çünkü.

Muslera ve Emre Tasdemir haric kimseyle sözlesme uzatmasinlar. Hadi belki Linnes 600-700 bini kabul ederse 1 sene kalabilir, yoksa oda gitsin.

Türklerin yerini Kenan ve Salihle doldurmaya bakalim. Bursadan ve baska 1. Lig takimindan birer genc türk alirsak, türk rotasyonu yeter bence.

Bu ateş üflemekle sönmez. Biraz olsun yatışmak için fb mağlubiyeti ve bjk beraberliğine ihtiyacımız var :(

Muslera ve Emre Tasdemir haric kimseyle sözlesme uzatmasinlar. Hadi belki Linnes 600-700 bini kabul ederse 1 sene kalabilir, yoksa oda gitsin.

Türklerin yerini Kenan ve Salihle doldurmaya bakalim. Bursadan ve baska 1. Lig takimindan birer genc türk alirsak, türk rotasyonu yeter bence.
Devamı???

Tamam da o noktadan (AYK girdikten sonra) sonra maç boks maçında dönmüştü.

Ilk 70 dakikadan bahsetmiştim.

Evet arkadaslar 34 yasindaki Donk’un ayagi iyi oldugu icin Luyindama kenarda oturmaya devam etsin, 8 milyona aldik transfer doneminde 9 milyona satalim derim. Luyindama ligin en iyi stoperi olabilir ama Donk’un ayagi daha iyi ve oyun kurabiliyor.

;D

Rezillik yahu yemin ederim rezillik..
Donkun maç sonu yğz ifadesine bakın yenilgi ımrunda değil adamın çünkü rahat.Çoğu oyuncu böyle hiç hırs yok.hakemlerde doğal olarak çok rahat alehimize çalışabiliyor.

Bize dört adet net kaliteli ilk 11 oyuncusu lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt