- 3 Haziran 2015
- 57.043
- 66.166
- 4.143
![]()
arkanıza yaslanın ve bu adamın transfer becerisine güvenin.
Sihirbaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Deniz Türüç: "Fenerbahçe, önümüzdeki yaz ya sözleşmemi yenileyecek ya da beni başka bir kulübe satacak." (Voetbal International)
![]()
İnşallah şahane bir transfer olur saracchi bir var beş yok yabancı sınırı da gelecekken umut gibi kaliteli bir yerliyi almak güzel iş olur
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Buyuk GS li. Belhanda atilinca GS maci kazanamayabilir diye kendini attirdiBeleş gelecekse okey im akbaba yerine
sekidika gider onyekuru gelir max bir de mehmet özcan falan gelir başka transfer olacağına ihtimal vermiyorum. falcao'yu gönderseler bile forvet alamaz bunlar diagne ve babelle devam ederizYaz dönemi yapilamayan transfer operasyonunu 2 haftaya nasil sigdiracaklar acaba? Falcao-Etebo-Sekidika gider derken bugün Diagne'nin hareketleri, Babel'in bitmek bilmeyen sakatligi, Luyindama'nin rezil performansina bir de Umut Meras haberleri eklendi. Saracchi'nin kira anlasmasini mi bozacaklar yoska? Belhanda ve Linnes'e teklif gelir mi?
Iste size duyum. Berat GS da
Halil'i bende beğeniyorum da bize gelse ne olacak ki ? zaten dakika 80 olana kadar oyuncu değiştirmiyoruz dakika 80 olunca da ezbere Emre Akbaba'yı Ömer'i Oğulcan'ı filan sahaya sürüyoruz işteHalil Akbunar'ı çok beğeniyorum 2 ayakta var. Kontra oyununa yatkın aynı zamanda set hücumunda akıllı bir oyuncu. Gol noktasınada iyi gidiyor, hissediyor. Düşünülebilir, haftalardır beğeniyorum.
Kaşarı görüyor musun nasıl ikilem yapıyor