Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
228805.jpg

arkanıza yaslanın ve bu adamın transfer becerisine güvenin.

Sihirbaz

Sırf serbest vuruş yeteneğinden dolayı bile barınabilir bir takımda ama akan oyunda pek iyi değil

Yaz dönemi yapilamayan transfer operasyonunu 2 haftaya nasil sigdiracaklar acaba? Falcao-Etebo-Sekidika gider derken bugün Diagne'nin hareketleri, Babel'in bitmek bilmeyen sakatligi, Luyindama'nin rezil performansina bir de Umut Meras haberleri eklendi. Saracchi'nin kira anlasmasini mi bozacaklar yoska? Belhanda ve Linnes'e teklif gelir mi?

Yaz dönemi yapilamayan transfer operasyonunu 2 haftaya nasil sigdiracaklar acaba? Falcao-Etebo-Sekidika gider derken bugün Diagne'nin hareketleri, Babel'in bitmek bilmeyen sakatligi, Luyindama'nin rezil performansina bir de Umut Meras haberleri eklendi. Saracchi'nin kira anlasmasini mi bozacaklar yoska? Belhanda ve Linnes'e teklif gelir mi?
sekidika gider onyekuru gelir max bir de mehmet özcan falan gelir başka transfer olacağına ihtimal vermiyorum. falcao'yu gönderseler bile forvet alamaz bunlar diagne ve babelle devam ederiz

Bu yavşak monacoduğum takım bari onyekuru yu bıraksada bizle idmana çıksa. Devre arası gelse nolcak ki, hazır olana kadar gene bi sürü maç kaçırcak

Halil Akbunar'ı çok beğeniyorum 2 ayakta var. Kontra oyununa yatkın aynı zamanda set hücumunda akıllı bir oyuncu. Gol noktasınada iyi gidiyor, hissediyor. Düşünülebilir, haftalardır beğeniyorum.
Halil'i bende beğeniyorum da bize gelse ne olacak ki ? zaten dakika 80 olana kadar oyuncu değiştirmiyoruz dakika 80 olunca da ezbere Emre Akbaba'yı Ömer'i Oğulcan'ı filan sahaya sürüyoruz işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt