Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.738
- 11.820
- 1.163
Yıldız 10 No transferi Salih Uçan ho.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes ayağını denk alacakHayır vuruyolardı engelledim.Şu an sorun yok gibi![]()

Bence de eğer 30+ futbolcu alıcaksak hele de o bölgeye Teixeirayı deneyelim sözleşmesi bitiyor 31 Aralıkta,Wilshere topa değmedi aylardırTeixeira'yı kastediyordur ama bu yönetim alabilir mi bilmem. Beklentiyi yükseltmemek hatta düşük tutmak gerekir.
Teixeira'yı kastediyordur ama bu yönetim alabilir mi bilmem. Beklentiyi yükseltmemek hatta düşük tutmak gerekir.
Savas corlu yildiz bi 10 no gelecek diyor a spor’da
Her daim yanındayımHerkes ayağını denk alacak![]()
Çok istiyorum bu çocuğu tam Taylan2ın alternatifi 2 sene içinde Taylan'a 10 milyon civarı teklif olursa satarsın onun yerinede berat ve Bartuğ'yu hazırlarsın artık böyle planlar yapmamız lazım. Satılabilecek oyuncu yerine genç oyuncu alıp yada çıkartıp hazırlamak lazım böylece böylelikle bir oyuncu satınca ortada kalmamış olursun.
Almak lazım bunu , yoksa Ankaragücü taraftarları tenhada kistiracak bunu.
Max Meyer'dir sözleşmesi sezon sonu bitiyor takımı da kullanmıyor devre arası bedavaya bile verirler ama yıllık 2-2.5'tan aşağı istemez diye düşünüyorum o yüzden olmaz bence.Savas corlu yildiz bi 10 no gelecek diyor a spor’da
Deneyelim dediğim almayı deneyelimdi tabii ki,5m dan aşağı getirmek çok zor,Arap kulüplerinin teklif yaptığı söyleniyor nasıl yarışacaz onlarla deneyelimden kastım oyduTeixeira'yı deneyelim nasıl bi laftır arkadaş
Adam ligi donunda sallar...
Teixeira..Onyekuru..ortasaha..forvet ile çehremiz değişir
Teixeirayı izlediğim maçlarda hiç beğenmedim
3 transfer. Kanat os ve forvet. Forvet bence kesin. Ortasahaya aytac falan da olur artik ne yapalım. Diagne 0 ya. Pres yok mücadele yok. Kerem Trabzon macinda var mi acaba ?