Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi baktım da adam 10 milyona yakın para alıyomuş yılda,bu şartlarda 3 milyonu bile zor veririz onu da kabul eder mi ki,Avrupaya dönmek istiyosa bi ihtimal,para kasayım diyosa Araplar alır

Ep3eqqsWwAIgH_7
Çok istiyorum bu çocuğu tam Taylan2ın alternatifi 2 sene içinde Taylan'a 10 milyon civarı teklif olursa satarsın onun yerinede berat ve Bartuğ'yu hazırlarsın artık böyle planlar yapmamız lazım. Satılabilecek oyuncu yerine genç oyuncu alıp yada çıkartıp hazırlamak lazım böylece böylelikle bir oyuncu satınca ortada kalmamış olursun.

Alınan oyunculardan bir veya ikisinde serbest vuruş kullanma becerisi olsun lütfen.
Son serbest vuruş golünü 2011'de ayan adamdan , serbest vuruş yapmasını umuyoruz.

Teixeira'yı deneyelim nasıl bi laftır arkadaş :D

Adam ligi donunda sallar...

Teixeira..Onyekuru..ortasaha..forvet ile çehremiz değişir
Deneyelim dediğim almayı deneyelimdi tabii ki,5m dan aşağı getirmek çok zor,Arap kulüplerinin teklif yaptığı söyleniyor nasıl yarışacaz onlarla deneyelimden kastım oydu

3 transfer. Kanat os ve forvet. Forvet bence kesin. Ortasahaya aytac falan da olur artik ne yapalım. Diagne 0 ya. Pres yok mücadele yok. Kerem Trabzon macinda var mi acaba ?

Koronadan dönüş kolay değil futbolcular için. Belhandaya bak normalde pili bitmezdi 90dk ilk yarıdan bitti daha. Babel epeydir dönemiyor zaten hala kondisyon çalışıyormuş. Hem kerem sağlıklı ve fit dönse bile eskisinden daha fazla süre alacağını düşünmüyorum. Hocanın kafasında net 13 14 isim var ilk 11 ve oyuna girenler bunlar oluyor genelde. Kerem ve Ali yavuza 10 15dk kalıyor ancak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt