Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tekseyrayi cok severim de artik soyle transferleri salalim. akillanmadik mi yeterince? adama kuru ekmek vermeyeceksin, kafadan 3.5i var. gelecekte satamayacaksin, satamayacagimiz topcuya para verme devri gecti. halen elde falcao gibi iliklerimize kadar saplandigini hissettigimiz kazik varken hem de...

Yıllık ücret konusu sıkıntı olabilir.Uygun bir ücret teklif edersin.Kabul etmezse bırakır gelirsin.Ben şu zamanda bu adamın çok uçuk yıllık ücretlere sözleşme yapacağı bir takım bulacağını zannetmiyorum.

satamayacağımız topçuya pare verme devri geçti yorumuna kesinlikle katılmıyorum. Daha doğrusu Falcao gibi transferler daha uygun bir ücrete yapılabiliyorsa yapılabilir. Aksi taktirde bende karşıyım. Uygun ücrete , fayda sağlayabileceğini düşündüğün ama satışının zor olabileceği oyuncular transfer edilebilir.
Burada önemli olan transferden sorumlu kişiler işi bilen adamlar olacak.

Kiralık olmayacak, yaşlı olmayacak, ileride satışı olmayan oyuncu olmayacak..Eee peki bu devirde böyle kadroyu nasıl kuracaksın.
Sende ucuz ucuz ya tutarsa diye yetersiz adamları dolduracaksın takıma.

kiralık olmasın, yaşlı olmasın, pahalı olmasın..nasıl olacak o iş..

Kiralıkmış, bonservisi elindeymiş,pahalıymış,gençmiş, yaşlıymış vss bu saplantılardan vazgeçmek gerekiyor.Arkadaş biz karma yapmak zorundayız.
Tabiki elimizden geldiğince kadrodaki oyuncuların yaş ortalamasını düşürmeliyiz..gençleştirmeliyiz. Fakat Galatasarayın hedefleri doğrultusundada kaliteyi düşürmemeliyiz.

Yeni nöbet hepimiz için hayırlı olsun pek ümidim olmasa da hepimizi memnun eden bir transfer dönemi olması dileğiyle

80065E2C-3889-4F81-B6A5-DBBC3C0C87FD.webp

gelsin mi?

Galatasaray, Ahmed Musa transferinde sona yaklaştı. Bonservisi elinde bulunan Nijeryalı yıldız Ocak ayında Galatasaray’a imza atacak. (Milliyet)

Galatasaray, Dorukhan Toköz için Beşiktaş'a Ömer Bayram'ı önerecek.
(Fotomaç)

Şunu başaran bir yöneticinin heykeli dikilmeli.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
Ikisi el ele belese fbye sasirmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt