Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.960
- 5.667
- 883
ben ve teşkilatım transfer duyumlarında çalışmalarımıza başladık 2 transfer bitti diyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben ve teşkilatım transfer duyumlarında çalışmalarımıza başladık 2 transfer bitti diyolar
Cuk diye oturur kadroya.
gol atınca şu müzik çalsın ister misin
Gece gece canım sıkıldı.Doğum günü partisi için bütün takımı çağırıp sadece 2 kişi gelen Essien için yakalım bugün de.. Hadi Arv
Ekli dosyayı görüntüle 103032

Salih Uçan
Kenan Karaman
Ali Akman
Dorukhan Toköz
bu isimleri bedelsiz alırsak hem gelecek sene yabancı sınır konusunda rahatlarız hem de tl ile maaş verileceği için güzel bir bütçe planlaması olur
tekseyrayi cok severim de artik soyle transferleri salalim. akillanmadik mi yeterince? adama kuru ekmek vermeyeceksin, kafadan 3.5i var. gelecekte satamayacaksin, satamayacagimiz topcuya para verme devri gecti. halen elde falcao gibi iliklerimize kadar saplandigini hissettigimiz kazik varken hem de...Dorukhan toköz hamlesi psikolojik üstünlük anlamındada önemli..
Galatasaray artık bu tür oyuncuları bu çapsızlara kaptırmamalı.
31 aralıkda sözleşmesi bitecek olan alex teixeria bir şekilde alınmalıdır.Tam ihtiyacımız olan oyuncu.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün arka direk Sebastian Perez’den gol gelirmi..?
Zaten varligiyla yoklugu bir. Gitse 7m kara gecerizFalcao gitsin yerine adam almayalım o derece soğuttu kendinden babel cagne idare ederiz zaten 20 maçın Max 10 unda oynar