Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben ve teşkilatım transfer duyumlarında çalışmalarımıza başladık 2 transfer bitti diyolar
EoOt9tpWMAI_l4Z

Onyekuru Galatasaray'a beni alın demiş.Monaco da bonservisi fazla istemiş.Devre arası Türkiye'ye gelirse Galatasaray almaz.Fb medyası transfer çalımı için Onyekuru Galatasaray ile anlaştı tarzında haberler yapıyor. (Ajans 1905)

Hazarla sarper nasıl kolpalamıştı ama bizi nainggolan ;) diyerek

bu heriflere bari bu dönem prim verilmesin

illa birine prim verilicekse bizim kolpacı ahmet denizciye verelim en azından yerli ve milli

Salih Uçan
Kenan Karaman
Ali Akman
Dorukhan Toköz

bu isimleri bedelsiz alırsak hem gelecek sene yabancı sınır konusunda rahatlarız hem de tl ile maaş verileceği için güzel bir bütçe planlaması olur

Dorukhan toköz hamlesi psikolojik üstünlük anlamındada önemli..
Galatasaray artık bu tür oyuncuları bu çapsızlara kaptırmamalı.

31 aralıkda sözleşmesi bitecek olan alex teixeria bir şekilde alınmalıdır.Tam ihtiyacımız olan oyuncu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dorukhan toköz hamlesi psikolojik üstünlük anlamındada önemli..
Galatasaray artık bu tür oyuncuları bu çapsızlara kaptırmamalı.

31 aralıkda sözleşmesi bitecek olan alex teixeria bir şekilde alınmalıdır.Tam ihtiyacımız olan oyuncu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tekseyrayi cok severim de artik soyle transferleri salalim. akillanmadik mi yeterince? adama kuru ekmek vermeyeceksin, kafadan 3.5i var. gelecekte satamayacaksin, satamayacagimiz topcuya para verme devri gecti. halen elde falcao gibi iliklerimize kadar saplandigini hissettigimiz kazik varken hem de...

Falcao gitsin yerine adam almayalım o derece soğuttu kendinden babel cagne idare ederiz zaten 20 maçın Max 10 unda oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt