Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aytaç "kazma" bir oyuncu benim nazarımda. Yaşıda çok genç sayılmaz. Yıldız yerli oyuncu eksikliği yaşadığımız malum ben transferini pek doğru bulmuyorum hep aynı seviyede yerlilerimiz var. Araya Hamit Altıntop gibi Burak Yılmaz alfa yerliler katmalıyız 1 tane olsun ama tam olsun.

Öte yandan maddi olarak hareket alanımız olmadığı için Aytaç'a gidilirse ağzımı açmam çünkü sıfır bonservise alınabilecek başka yerli yok gibi.
Hamit mi? Kaç maçı var ya Hamit Altıntop'un?

100 maç oynamışsa 95'inde küfür yemiştir. Yıllık 3 milyon euro maaş alıyordu, gram faydasını görmedik.

Burak gidince sevincinden komşunun çocuğunu kesen oldu ne anlatıyorsun güzel kardeşim.

Para yok beyler

Boş hayallere kapılmayın.
Bu kadar net, daha da fazla bir şey yazılmasına da gerek yok aslında.

Devre arasında oyuncusunu bedava, ve ya çok düşük miktara bırakacak bir kulüp var ise bilmiyorum. Aytaç olabilir belki.

Üstüne basa basa yazılsın ki yine üzülmeyin ocak ayının sonunda. Para yok, ve yetmemiş gibi UEFA cezası sürüyor.

şu marcao luyindamadan biri gitsin de bi ferahlık gelsin artık
15 gün sonra iki tane mermi gibi kanat, yatalak olmayan veya futbolcu olup olmadığı belli olmayan biri yerine santrafor ihtiyacı var bu takımın
parayı nereden bulacaklar da yapacaklar bunları bu çapsızlar

Bu kadar net, daha da fazla bir şey yazılmasına da gerek yok aslında.

Devre arasında oyuncusunu bedava, ve ya çok düşük miktara bırakacak bir kulüp var ise bilmiyorum. Aytaç olabilir belki.

Üstüne basa basa yazılsın ki yine üzülmeyin ocak ayının sonunda. Para yok, ve yetmemiş gibi UEFA cezası sürüyor.
Sene sonu alma koşullu kiralık al yolla falcao Babel belhanda etobo sat marcao yu
Şimdiden anlassan sene sonu sözleşmesi bitecek oyuncuları klubunden daha ucuza alırsın bir takim kurarsın tabi yönetim olacak bunu yapan

şu an hacim yok ama

Ben iyice tiksindim isimleri gördükçe salih -aytaç- senin adam bunların vereceği katkıyı eteboyu oynatsak yine alırız gibi geliyor.. seri desen doğru dürüst oynamadı yine form tutmasını bekleyeceğiz..
Kaç yıldır nöbetteyim ilk kez bir döneme bu kadar umutsuz giriyorum doğru dürüst kimse gelmeyecek gibi maalesef kasa boş ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt