Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.705
- 11.610
- 1.473
DonumuZun arasından yer görünüyor iyi transfer diyorsunuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok başkanları frikikleri Aytaç'ın kullanmasına kıl oluyormuşQ7 bosuna Gs tezahurati yapmamis yani. Vermezseniz kaos cikaririm demis demek

Ben iyice tiksindim isimleri gördükçe salih -aytaç- senin adam bunların vereceği katkıyı eteboyu oynatsak yine alırız gibi geliyor.. seri desen doğru dürüst oynamadı yine form tutmasını bekleyeceğiz..
Kaç yıldır nöbetteyim ilk kez bir döneme bu kadar umutsuz giriyorum doğru dürüst kimse gelmeyecek gibi maalesef kasa boş ..
Adi duyulmamis scoutingi nasil bilecez klas oldugunuBu sefer ters köşe yapsalar bari hemen 5 Ocakta üç adet klas topçu adı duyulmamış scouting
Sen transferin ilk günü 3 adet adı duyulmamış scoutinge inandın da klası mı kaldı renktaşAdi duyulmamis scoutingi nasil bilecez klas oldugunu![]()
Veyahut muadiliOnyekuru nekadar erken gelebilirse okadar iyi.bize en çok lazım oyuncu onyekuru
Yok inandigimdan degil de o dedigin nasil oluyor onu merak ettimSen transferin ilk günü 3 adet adı duyulmamış scoutinge inandın da klası mı kaldı renktaş![]()
Sergen ne yasiyon lan

Bu sefer ters köşe yapsalar bari hemen 5 Ocakta üç adet klas topçu adı duyulmamış scouting
Devre arasında istediği isimler ; Onyekuru, Ahmet Musa, Seri, Salih Uçan ve Ayraç Kara ve YaremchukHay serisine sokam yav. Sert defansif top calan oyuncu alin su bolgeye.Fatih Terim ; Etebo, Radamel Falcao ve Mbaye Diagne ile yolların ayrılması yönünde rapor verdi.
Devre arasında istediği isimler ; Onyekuru, Ahmet Musa, Seri, Salih Uçan ve Ayraç Kara ve Yaremchuk
[ @haldundomac / YouTube]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hemen bakarız transfermarkte, iki youtube skills izleriz veririz notunu forumcak. Forum beğenmediyse tutmama ihtimali yok zaten.Yok inandigimdan degil de o dedigin nasil oluyor onu merak ettim. Transferin başinda kimseyi alamayiz bence. Olursa boştaki bir oyuncu olabilir anca
Resimdeki sen misin hayri ağabey?ne anlatıo bu sıddık yha
BenziyoResimdeki sen misin hayri ağabey?