Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca'nin su kadro ile suanki görüntüde takimi lider yapmasi bir basari. Diagne, Falcao, Emre Akbaba gibi oyuncular isin dogrusu ortaya karakter koymadi, futbol oynamadilar. Babel haftalardir kayip. Etebo balon cikti. Devre arasi su takima 1 forvet, 1 kanat, 1 de iyisinden orta saha alinirsa önümüz acik. Formda bir Saracchi ve gidip gelen Tasdemir sol beki iyi götürüyor. Omar defansif olarak iyi ama hücumda tercihleri cok isabetli degil. Linnes gittikten sonra oraya bir tane zorlayabilecek oyuncu bulabilirsek iyi olur gibi. Luyindama giderse 1 zttoper sart. Okan ise Fatih'ten iyi
Adam isteyen her oyuncuyu 3ken 6, 5ken 7 yapiyor. Bize 7ler 8ler lazim puan

Yerli oyuncularin gelisimine hocanin katki sagladigi bir gercek.

Okan, Tasdemir, Taylan, Kilinc ve Ogulcan hem yas olarak genc, hem gelisim kaydediyorlar. Mücadele gücü katiyorlar.

Kerem Aktürkoglu'nun süre almaya basladiktan sonra iyi isler yapacagina inaniyorum.

Fatih Öztürk, Sener Özbayrakli ve Emre Akbaba icin olumlu bir seyler söyleyemiyorum.

Ömer Bayram haddini bilerek sadece mücadele ederses bir nebze faydali oluyor, asiri özgüvene baglayinca rezil oluyor.

Arda takimi sahiplenmis, ben 0 katki bekliyordum, yalan yok.

Ali Yavuz, Bartug ve Emin'i taraftar yemezse + hoca üzerlerinde durursa alternatif oyuncu olarak camiamiza katki saglayabilirler insallah.

11 yabanciyla oynamanin bir mantigi yokmus. Bizim ligde türk oyuncu bir avantaj sagliyor sana, 40 mac full yabancilarla oynanmaz.

Şampiyonluğu işaret eden fotoğraflar bunlar. Hadi inşallah.

2021ModelGalatasaray.webp

Herkes berat diyorda kaç kişi 90 dk maçlarını izledi acaba ? Bu çocuk potansiyelli ama yıllardır level atlayamadi 1 maç çok iyi 3 maç omer bayram havasinda oynuyor bizim ah vah edeceğimiz tek adam Kaan Ayhan di

Onyekuru aşkını gerçekten anlamıyorum açıkcası istemiyorum bize hızlı bir kanat lazım buna hemfikirim ama bu oyuncu pas oyununa da yatkın olmalı birde sağ kanat olması daha iyi olur Feghouli kanatta ortada verdiği katkının yarısını veriyor ortada ise Belhanda'dan daha iyi katkı veriyor o yüzden iyi bir sağ kanat daha çok işimize gelebilir. Para olursa iki kanata da iyi olur.

Toku,musa,bursali sari sagbek(solbekte olabilir,mevkisini sasirmis olabilirim)8 numara,onyekuru,berat özdemir(iyiyse,ben izlemedim,nerden bileyim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt