Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Hizli kanat.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En kötü 1.5 sene kiralayıp salarız veya Melo stili çözeriz işi. Scout önerisi varsa ucuz o gelsin ama hem takımında oynamaması hem bizi istemesi sebebiyle Onyekuru en mantıklı hamle.Paramiz yok. O tipte saha ucuzunu bulmamiz gerek
Onyekuru değilde hızlı ama aynı zamanda pas oyununa yatkın olanı lazım bu sol değil de sağ kanata Feg'in yerine lazım. Feg artık kanatta hiç olmuyor o Belhanda yerine iyi olur onun yerine hızlı ve pas oyununa biraz yatkını lazım.Onyekuru olsa her maçı erkenden koparacağımız gerçeğini yaşıyoruz. Aylardır söylüyorum, geçen sene de söyledim kesinlikle gelmeli. Rakip fark etmeksizin bu ligde her maçı çözebilecek bir oyuncu.
Bu forumda futboldan anlamayan adam sayısı bir hayli fazla. Maç nöbetinde de yazmıştım bunu yok lazlar bizden iyi yok kötü takımız vs ben uçup kaçmıyorum lakin ligde oyunumuzun üstünde oynayan takım yok hatta yanına yaklaşacak takımda yok alanyada bjk de boş biz ayağımıza sıkmasak rahat şampiyon oluruz ama işte saçma sapan işler yapıp işlerimizi zorlaştırıyoruz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bence vermezler o kadar 5m falandir gelen teklif bizimkilerin katakulli yapması lazım o transferdeLuyindama yolcu.
8-9 milyon eder umarım.
Daha iyi olalım istiyoruz reis. Bugün bile saçma sapan top kayıpları yaptık şu kadar rahat maçta. Bence 3-4 ilk 11 transferi lazım her zaman böyle gitmez
bence vermezler o kadar 5m falandir gelen teklif bizimkilerin katakulli yapması lazım o transferde
Arda , serkan asanı baba evinden istemek için yola çıkmış diyolar doğru mu ?
aynennn rengim sert orta saha taylani rahatlatır iyice çünkü dikkat edin taylan ince pas çok deniyor ama öncelikli top kapma olduğundan yeterince konsantre olamıyor. Kuru gelirse Arda nasıl oynar nerde oynar merak ediyorum. Ayrica forvette lazımSert 1 dos. + 8 numara + Kuru = Şampiyonluk
serkan asan kimArda , serkan asanı baba evinden istemek için yola çıkmış diyolar doğru mu ?