Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru olsa her maçı erkenden koparacağımız gerçeğini yaşıyoruz. Aylardır söylüyorum, geçen sene de söyledim kesinlikle gelmeli. Rakip fark etmeksizin bu ligde her maçı çözebilecek bir oyuncu.
Onyekuru değilde hızlı ama aynı zamanda pas oyununa yatkın olanı lazım bu sol değil de sağ kanata Feg'in yerine lazım. Feg artık kanatta hiç olmuyor o Belhanda yerine iyi olur onun yerine hızlı ve pas oyununa biraz yatkını lazım.

Bu forumda futboldan anlamayan adam sayısı bir hayli fazla. Maç nöbetinde de yazmıştım bunu yok lazlar bizden iyi yok kötü takımız vs ben uçup kaçmıyorum lakin ligde oyunumuzun üstünde oynayan takım yok hatta yanına yaklaşacak takımda yok alanyada bjk de boş biz ayağımıza sıkmasak rahat şampiyon oluruz ama işte saçma sapan işler yapıp işlerimizi zorlaştırıyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu forumda futboldan anlamayan adam sayısı bir hayli fazla. Maç nöbetinde de yazmıştım bunu yok lazlar bizden iyi yok kötü takımız vs ben uçup kaçmıyorum lakin ligde oyunumuzun üstünde oynayan takım yok hatta yanına yaklaşacak takımda yok alanyada bjk de boş biz ayağımıza sıkmasak rahat şampiyon oluruz ama işte saçma sapan işler yapıp işlerimizi zorlaştırıyoruz

Daha iyi olalım istiyoruz reis. Bugün bile saçma sapan top kayıpları yaptık şu kadar rahat maçta. Bence 3-4 ilk 11 transferi lazım her zaman böyle gitmez

Daha iyi olalım istiyoruz reis. Bugün bile saçma sapan top kayıpları yaptık şu kadar rahat maçta. Bence 3-4 ilk 11 transferi lazım her zaman böyle gitmez

Transfer konusuna hiç girmedim ona girersem ilk 11 e bana göre tartışmasız minimum 3 adam lazım lakin sinir olduğum konu şu hangi takım neye göre bizden iyi yani tsnin savunmadaki adamları bizden üstün mü lig kaliteli değil biraz üstün oldun mu fark ortaya çıkıyor. Takım eksik mi çok bunda zaten hemfikirim

Arda , serkan asanı baba evinden istemek için yola çıkmış diyolar doğru mu ?

bence vermezler o kadar 5m falandir gelen teklif bizimkilerin katakulli yapması lazım o transferde

Luyindama'yı biz 8'e aldık zaten, 10'dan aşağı satılması imkansız. Sakatlık sonrası tam toparlanamadı ama kötü bir stoper değil.

5'e alabileceğini düşünen varsa başını alsın.

Onumuzdeki mac taylanin yerije koyacak oyuncumuz yok. muhtemel donk oynayacak

Sert 1 dos. + 8 numara + Kuru = Şampiyonluk
aynennn rengim sert orta saha taylani rahatlatır iyice çünkü dikkat edin taylan ince pas çok deniyor ama öncelikli top kapma olduğundan yeterince konsantre olamıyor. Kuru gelirse Arda nasıl oynar nerde oynar merak ediyorum. Ayrica forvette lazım

Top yönetimde artık , topu ileriye taşıyabilecek , defans arkası koşular atabilecek oyuncuya ihtiyacımız var.

Onyekuru olsa bugün misal , 3-4'ü bulurduk.
Ömer bile deli dana gibi koştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt