Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece kasımpaşa şubeleri ile olan maçı kaçırıyorlar aşırı ballı bir takım bunlar14 günlük karantina düşürüldü 9 günmuydu ne ona düştü. 1 maç belki kaçırırlar belki de kaçırmazlar zaten bu hafta bay adamlar
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Toku zor transfer zati,sen nediyon murtigarip isimli transferlere bayiliyoruz ülke olarak. maldonado, maldarasanu, poko, amisulashvili, dede, bebe, skrtel, toshack, mario götze vs.
toko transferi bu sebepten ötürü malatya icin falan ilginc olabilir. ndayishime diye bir cocukla feneri paspas yaptilar bu sene
herkez sol açık istiyorda valla bende istiyorum ama bu Arda kesilmez rengim.Hem onyekurulu hem ardalı taktiksel dizilişimiz olmalı.Arda lan bu boru mu? Klas olarak ondan iyisi yok ligimizde
Sol kanat Onyekuru almayacağız onun yerine sağ kanata oyuncu alacağız Feghouli'yi de Belhanda yerine geçecek Belhanda da yedeğe.herkez sol açık istiyorda valla bende istiyorum ama bu Arda kesilmez rengim.Hem onyekurulu hem ardalı taktiksel dizilişimiz olmalı.
Şunu paylaştım sonra hepsi kuzu oldu rengimçok özür dilerim yeri burası değil belki ama Ey burayı okuyan malum takımın taraftarları ulan bize fetöcü diyen yavşaklar ( Bit yavrusu manasında) fetöcular bu ülkeden sittiredildi edileli sizden başka her takım şampiyon oldu he buarada biz 3 kere bejeke 2 kere başşakcity bile 1 kere şampiyon oldu bir siz olamadınız.Yok kötü oynayıp kazanıyormuşuz yok rakiplerimiz çok rezilmiş ulan Gaziantepe 3 atınca küme düşer dediğiniz antep yarın yenerse sizi altınıza alıyor.Siz bu kafada devam edin Galatasaray hep hakemle yok balla kazanıyor ,rakipleri maç satıyor demeye devam edin sene sonu Allahın izniyle gene bizim şampiyonluk Kutlamamızı İZleyeceksiniz
Pablooo akiyorboyuna gore hizli atletik
Pabloooooo
Onu bende düşündüm bide Sola Babel gelecek daha. Sağ taraf ise çok boş. Feg de kılınçta ortada daha iyi. Sağ tarafa mı hızlı birini alsak diye düşünmedim değil. Ama işte onyekuru da tam fırsat bizim için.Sol kanat Onyekuru almayacağız onun yerine sağ kanata oyuncu alacağız Feghouli'yi de Belhanda yerine geçecek Belhanda da yedeğe.
Yukarida bir twitter hesabi gs 1.2m usd aliyor demis. Genc bir kolombiyali kardesimizKim bu renktas
Bilmem belki anne baba tarafi oyledirYorumlarda çocuğa Suriyeli demişler. Var mı bir ilişkisi yoksa troll falan mı
Pablooo akiyorboyuna gore hizli atletik