Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu bende düşündüm bide Sola Babel gelecek daha. Sağ taraf ise çok boş. Feg de kılınçta ortada daha iyi. Sağ tarafa mı hızlı birini alsak diye düşünmedim değil. Ama işte onyekuru da tam fırsat bizim için.
Bence Onyekuru için yine zorunlu satın alma ile verirler ancak öylede 7-8'e çıkar yine bize benzer tarife ile genç bir sağ kanat bulabiliriz ve Onyekuru satmak zor da olacaktır Fransa'da tutunamadığı için ve sol kanatta bence süre bulduğu her anda kalitesini belli eden ve alacağı süreyi yavaş yavaş arttırmamız gereken Kerem Aktürkoğlu da var sağ kanatta ise Oğulcan ve kanatta artık istenilen katkıyı veremeyen Feghouli ve ortada daha iyi katkı veren Emre Kılınç var sağ kanata bir daha mantıklı gibi.

O nasıl bir sol ayak yahu. Sol ayağının ayrı bir aklı var sanki.

Topu şöyle sürüp devamında destek ayağını böyle kullanıp o şutu çıkartan birisinde öyle ya da böyle bir yetenek vardır. Gelsin deneyelim.

Ekli dosyayı görüntüle 106065
Ekli dosyayı görüntüle 106066

Ekli dosyayı görüntüle 106067
Vallahi fizik olarak falan bizim ligin forveti tipi var adamda pas oyununda falan nasıl bilmem ama hareketli de o yüzden oyun yapımızı da uyuyor gibi Diagne ve Falcao'yu gönderebilirsek denenebilir biri.

Pablooo akiyor :) boyuna gore hizli atletik
Bu sezon patlama yaptı yanlış bilmiyorsam gec yaşta pro futbolcu olanlardan tarz olarak aradığımız tip bir forvet ve solak bir forvet için çalım ve şut özelliği gelişmiş bir adam ama bu sezona kadar devamlılık sorunu vardı ayrıca babası Suriyeli enteresan ama Kolombiyalı bir anne Suriyeli bir babası var kesinlikle formda şu an ama tek sezonluk patlama yaptığı konusunda biraz cekincem var

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vallahi fizik olarak falan bizim ligin forveti tipi var adamda pas oyununda falan nasıl bilmem ama hareketli de o yüzden oyun yapımızı da uyuyor gibi Diagne ve Falcao'yu gönderebilirsek denenebilir biri.
Ben de videodan begendim ama macini izlemek lazim. Videolardan yapabildikleri goruruz yapamadiklarini degil

Bu sezon patlama yaptı yanlış bilmiyorsam gec yaşta pro futbolcu olanlardan tarz olarak aradığımız tip bir forvet ve solak bir forvet için çalım ve şut özelliği gelişmiş bir adam ama bu sezona kadar devamlılık sorunu vardı ayrıca babası Suriyeli enteresan ama Arjantinli bir anne Suriyeli bir babası var kesinlikle formda şu an ama tek sezonluk patlama yaptığı konusunda biraz cekincem var

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben yeni gordum evet bu sene patlama yapmis o yuzden alabiliriz eger ilgileniyorsak tabi

Bu cocuk da kesin alinmali ama fenere kaptiricaz gibi yine

sabbag, yaremchuk
adı geçenler hep pivot 190lık adamlar
böyle biri gelecek belli ki

transfer dönemi devam ederken yalandan bile olsa mehmet ekici falan ismi geciyordu orta sahada

bugün süper lig'de liderlik koltuguna oturduk. ilginc.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt