Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puan kayiblari hep olacak
Gecmiste takili kalmayi birakip hep ileri bakin
Dedigim gibi Kasimpada macini saymiyorum bile ama su 3 maci cok arayacagiz buyuk takim son dakikada 2 tane gol yemez en kotu fazladan bi 2 puanimiz vardi.Hadi Kayseri macinida bosver ama Alanya ve Karabuk ile en azindan berabere kalabilirdik .

Biglia gibi güven veren bir komutan ve bitiriciliğinden emin olduğun 17/18 Gomis gibi bir forvetimiz olsa nefis olur nefis.
Golcülüğünü kanıtlamış biri ve klası-kalitesi tartışılmaz bir orta saha lazım , bir tanede kanat kumarı oynarız devre arasında tamam işte.

Alanyadan sondaki yedik Karagumrukte son dakika yedik Kayseriden 3 puan alacagimiz mactan 1 puan aldik.Alanya ve Karabuk mscinda en kotu 2 puan kayseri macindan 3 puan cikarsaydik rahat bi 7 8 puan onde olurduk .Kasimpasa macini saymiyorum cunku o macta skora bile ortak olamadik.
İşte onu dedim ya en az 4 puan kendi aptallığımızdan gitti.

Fatih hoca başta ise ben Anadolu'dan gelen yerliler için peşin hüküm vermicem. En kotu olandan bile bir şekilde hirs yüklemesi yaparak fayda alıyoruz. Burada olması gereken tek özellik gelen futbolcunun saf kan Galatasaray li olmasıdır. Biz yabancı futbolcuda kalitenin en üstünü alıp Anadolu'da ki neferlerimizi aralara serpiştirerek ligi domine ederiz

Oğulcan bile nasil degistirdi. Bu takima adam gibi forvet alsinlar cok daha iyi oluruz. Kanat degil ilk alinacak forvet olmali.

@Enes Dalmış @Onat Can Sağıroğlu ile bazı konuşmalarda geçmişti eskiden hatta hocayi elestirmistik biz Liverpool City veya Barça değiliz diye fakat eksikleri olsada biz bu pas oyununu oturtmaya başladık sanırım tam epl seviyesi değil tabi ama ısrar ede ede farklı bir pas oyunu yarattı fatih hoca tabi defolarimiz var

ahhahahahahaaghhaahhaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt