- 6 Eylül 2014
- 94.146
- 64.930
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum sadece videoyu gördüm paylaşayım dedimPozisyon ofsayt golu verdiler mi.
Maicon subliminal mesaji vermis s......i tuttuk
Gustavo, Serdar, Caner covid olmuş hangi maçlarda yoklar bunlar şimdi. Şansa bak bay geçtikleri haftaya denk geldi
Ulan bu Luyindama degilmiydi Galatasaraya satildigi halde hala eski takimi ile 1 mac ekstra sahaya çıkan? Biz ise oyuncu muhtemelen satıldı diye oyuna alınmıyor diye varsayiyoruz. Donk yerine Luyiyi herturlu sahada görmek isterim
Luyi degil marcaoydu o dedigin
Bu sayfadan önce başka kaynak vermiş haberiKaynak saglam

Futbolista Latino - English Version
@FutbolistaLat
·
12s
Galatasaray from turkey targets 23-year-old striker Pablo Sabbag
First step to Europe? The turkish club got a agent recommendation and looks forward to finish the deal for about 1.2 million Usd. Pablo did a great job this season 2020
#Galatasaray #Sabbag #transfer #Fichajes
Valla şuan ikisinin yerine kim gelirse gelsin büyük katkı alırız. Oğulcan bile fark yarattı düşün yaniFalcao , Diagne aynı anda elden çıkarılırsa şaşırmam.
Keşke devre arası 3'e , 5'e bakılmadan Diagne yollansa.Valla şuan ikisinin yerine kim gelirse gelsin büyük katkı alırız. Oğulcan bile fark yarattı düşün yani
Naif 1 post idiTransfer Nöbeti (ARŞİV 15)
Fatih hoca'nin su kadro ile suanki görüntüde takimi lider yapmasi bir basari. Diagne, Falcao, Emre Akbaba gibi oyuncular isin dogrusu ortaya karakter koymadi, futbol oynamadilar. Babel haftalardir kayip. Etebo balon cikti. Devre arasi su takima 1 forvet, 1 kanat, 1 de iyisinden orta saha...www.gscimbom.com
Başımızda o kadar beceriksiz bir yönetim varki bedavaya bile ellerinden çıkarabileceklerinden şüpheliyim doğrusu.Keşke devre arası 3'e , 5'e bakılmadan Diagne yollansa.
Zararın neresinden dönülse kardır , yoksa sözleşmesi var daha .
Son satış şansımız olabilir.