Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ve rakiplerimiz hakemler tarafından bu kadar kayrılırken ve biz bu kadar aynı hakemler tarafından doğranırken

Galatasarayın potansiyelinin kimse farkında değil.Özellikle başımızdakiler ve bizim taraftarlar.

Hala aytaçlar falan konuşuluyor.Yemin ederim ayıpdır.Geçmişde yapılan hatta ısrarla yapılan hatalardan sonra hala bu tarz adamları istemek Galatasaraya ihanettir.

şu takıma yok alternatifmiş yok geleceğe yatırımmış falan demeden hiç bunlarla uğraşmadan ilk 11 e 3,4 tane fark yaratacak kaliteli oyuncu alacaksın ve çok net şampiyon olacaksın.
Aslında bunu çok daha önce yapsak geçen sende şampiyonluğu vermezdik bu senede eze eze şampiyon olurduk.

Yanlız Hoca’nın istediği adamlar alınsa,biraz da para olsa Avrupa’da başarı kaçınılmaz. Sneijder,Drogba’lı sezon gibi olur veya ötesi. Ama para şart.
abi büyük hocacıyım da şu fikstür zor yoruluyoruz demesi beni bunaltıyordu sanki biraz avrupaya olan zihniyeti değişmiş

Haklısın ama Onyekuru pas konusunda çok bencil.

Bence sanki onyekurudan daha farklı bir oyuncuya ihtiyaç var gibi.onyekuru pas konusunda bencil değilde pas oyununa yatkın bir oyuncu değil.Bize rakip savunması açabilecek, dar alanda etkili bir kanat oyuncusu lazım.Onyekurunun Uzun süre oynamamış olması çok ciddi sorun.
Ama tabiki artılarıda mevcut.boş alanda skoru bulduktan sonra çok etkili oluyor.Bu tarz oyuncuya göre Gol yüzdesi normalin üzerinde..

bir tarafta onyekuru bir taraftar daha yaratıcı bir adam olabilir. En iyisi bu.Sağ tarafa böyle bir adamıda üst düzey liglerde kadroya girmeyen veya kiralamayı düşünen büyük takımlardan bulabiliriz..

Bence sanki onyekurudan daha farklı bir oyuncuya ihtiyaç var gibi.onyekuru pas konusunda bencil değilde pas oyununa yatkın bir oyuncu değil.Bize rakip savunması açabilecek, dar alanda etkili bir kanat oyuncusu lazım.Onyekurunun Uzun süre oynamamış olması çok ciddi sorun.
Ama tabiki artılarıda mevcut.boş alanda skoru bulduktan sonra çok etkili oluyor.Bu tarz oyuncuya göre Gol yüzdesi normalin üzerinde..

bir tarafta onyekuru bir taraftar daha yaratıcı bir adam olabilir. En iyisi bu.Sağ tarafa böyle bir adamıda üst düzey liglerde kadroya girmeyen veya kiralamayı düşünen büyük takımlardan bulabiliriz..
rodrigues onyekurudan faydalı olur

abi büyük hocacıyım da şu fikstür zor yoruluyoruz demesi beni bunaltıyordu sanki biraz avrupaya olan zihniyeti değişmiş
Kadronun çapsızlığını söylüyor aslında. Alınamayan adamlar cabası. Hoca liste veriyor abc diye bunlar alakasız adamlar alıyorlar. Mesela Falcao,ben gelmesini çok istemiştim yalan yok. Ama Hoca o zaman yanılmıyorsam Samatta’yı istemişti.

Bizi en sevindirecek olay , çok ismi duyulmadik , düşük maliyetli genç isimlerin transferi olur kuşkusuz.

Satış yaparsak çok zor bir olay da değil.

Bu hamsiler wakayemeyi israilden 1,1 m e almışlar bize de böyle maliyetli nokta transfer lazım hata yapma lüksümüz yok

Onyekuru'nun transferini hele hele şu şartlarda o bedellere çok gereksiz buluyorum.

Birincisi bu adam son 4 yılda sadece bizim şampiyon olduğumuz ikinci sene yarım sezon top oynadı. Şu an kadro dışı kalmış bir adam neredeyse 9 aydır futbol oynamıyor. Ondan önce de zaten bizde kiralıktı ve dışarda fb'yi 3-1 yendiğimiz maç çok aldatıcı oldu. O maçta bile neler kaçırdığını herkes hatırlar. O maç haricinde de top oynamadı zaten.

İkincisi konuşulan rakamlar çok yüksek. Şimdi şöyle düşünelim biz eğer bir futbolcuyu kadro dışı bıraksak bu kadar yüksek ücret talep eder miydik? Elbette hayır, tam tersine yıllık ücretini kendiniz verir bedavaya yollar verdiğimiz parayı da bonservis gösterirdik. Bu adam kadro dışı. 2-3 milyona alınırsa itiraz etmem.

Üçüncüsü futbolcu özelliklerinin şu an oynadığımız oyuna uygun olduğunu düşünmüyorum. Hızlı bir kanat ihtiyacımız var ama bu Onyekuru değil. Belki de seneler sonra ilk defa doğru futbol oynuyoruz ve bu adam şu an oynadığımız hızlı pas akıllı baskı oyununa hiç uygun değil...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rodrigues onyekurudan faydalı olur
Aynen sağa Rodrigues daha iyi olur. Gomis'in bol gol attığı zamanlar Rodrigues sağda oynuyor çokta verimli oluyordu. Belki gol yönünden sıkıntı oluyordu ama asist olarak çok fazla katkı veriyordu. Zatem gol katkısına ihtiyaç kalmıyordu onun sağdan getirdiği toplar yetiyordu. Tabi şu anda Rodrigues verimli mi ona da bakmak lazım. Fener geçen yıl onu solda kullanarak hata yaptı. Vedat gibi bir adamları varken sağda daha verimli olurdu.

Rakipleri kendi ceza sahalarına kadar yasladığımız bölümlerde kilit açacak bir Trezeguet... Çok net şampiyonluk hamlesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt