Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.331
- 7.191
- 2.358
Yanlız Hoca’nın istediği adamlar alınsa,biraz da para olsa Avrupa’da başarı kaçınılmaz. Sneijder,Drogba’lı sezon gibi olur veya ötesi. Ama para şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig uzun ikiside oynarOnyekuru gelirse çok küfür yer gibi geliyor hadi hayırlısı bakalım. Benim fikrim Onyekuru'nun yerine Kerem'in orada oynaması.
Haklısın ama Onyekuru pas konusunda çok bencil.Lig uzun ikiside oynar
Bize kesin lazim olan pas oyununda iyi olan bir forvet ve hizli kanat
ve rakiplerimiz hakemler tarafından bu kadar kayrılırken ve biz bu kadar aynı hakemler tarafından doğranırken
Skoru aldikan sonra oyuna alacaksin kuruyuHaklısın ama Onyekuru pas konusunda çok bencil.
abi büyük hocacıyım da şu fikstür zor yoruluyoruz demesi beni bunaltıyordu sanki biraz avrupaya olan zihniyeti değişmişYanlız Hoca’nın istediği adamlar alınsa,biraz da para olsa Avrupa’da başarı kaçınılmaz. Sneijder,Drogba’lı sezon gibi olur veya ötesi. Ama para şart.
Haklısın ama Onyekuru pas konusunda çok bencil.
rodrigues onyekurudan faydalı olurBence sanki onyekurudan daha farklı bir oyuncuya ihtiyaç var gibi.onyekuru pas konusunda bencil değilde pas oyununa yatkın bir oyuncu değil.Bize rakip savunması açabilecek, dar alanda etkili bir kanat oyuncusu lazım.Onyekurunun Uzun süre oynamamış olması çok ciddi sorun.
Ama tabiki artılarıda mevcut.boş alanda skoru bulduktan sonra çok etkili oluyor.Bu tarz oyuncuya göre Gol yüzdesi normalin üzerinde..
bir tarafta onyekuru bir taraftar daha yaratıcı bir adam olabilir. En iyisi bu.Sağ tarafa böyle bir adamıda üst düzey liglerde kadroya girmeyen veya kiralamayı düşünen büyük takımlardan bulabiliriz..
Kadronun çapsızlığını söylüyor aslında. Alınamayan adamlar cabası. Hoca liste veriyor abc diye bunlar alakasız adamlar alıyorlar. Mesela Falcao,ben gelmesini çok istemiştim yalan yok. Ama Hoca o zaman yanılmıyorsam Samatta’yı istemişti.abi büyük hocacıyım da şu fikstür zor yoruluyoruz demesi beni bunaltıyordu sanki biraz avrupaya olan zihniyeti değişmiş
Bu hamsiler wakayemeyi israilden 1,1 m e almışlar bize de böyle maliyetli nokta transfer lazım hata yapma lüksümüz yok
Aynen sağa Rodrigues daha iyi olur. Gomis'in bol gol attığı zamanlar Rodrigues sağda oynuyor çokta verimli oluyordu. Belki gol yönünden sıkıntı oluyordu ama asist olarak çok fazla katkı veriyordu. Zatem gol katkısına ihtiyaç kalmıyordu onun sağdan getirdiği toplar yetiyordu. Tabi şu anda Rodrigues verimli mi ona da bakmak lazım. Fener geçen yıl onu solda kullanarak hata yaptı. Vedat gibi bir adamları varken sağda daha verimli olurdu.rodrigues onyekurudan faydalı olur