Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Burkay Altındall
yeni drogba,yeni melo,yeni elmander laflarına kızarım ama çocuk yeni keitamız olur,sola onyekuru sağa bu çocuk bide taş gibi santrafor alcaksın tamamdır bizim kanatlar beş para etmez emre kılınç,feghouli hatta ardayı ortada babeli gönderemezsek yedek forvet olarak kullanmak zorundayız elimizde kanat oynayacak sadece kerem var..

Videolarından çıkamadığımız 25 yaş altı hiçbir oyuncuyu alamaz bu yönetim.

Aslında çok zor geliyor bize ama o kadarda zor değil..Aklı başında vizyon sahibi bir ekip bu tarz oyuncuları çok rahat alabilir.Oyuncu gelmez dememek lazım.Oyuncu tercih edebilir.Bu tarz oyuncular hemen üst düzey klüplere gitmiyor. o shakhtar gibi aradaki takımlardan olmak gerekiyor.

gerçekten çok vasıfsız yöneticilere sahibiz.Ve rezil transfer dönemleri geçiriyoruz.

Fener arsenaldan sokratisi de istemis. 18 transfer yaptilar yetmedi

Aralık ayında sözleşmesi bitiyormuş. Bize ve fenere yazmışlar. Marcelin Gando

Menajeri Turkmus. Calciomercato’ya gore ilgilenen takimlar Torino, Cagliari, Fenerbahce ve biz.

Luyindama’yı hatırlıyor musun? Opsiyonu çektiğimizi açıklayamadık ffp den dolayı adam gizli idmana çıkıyordu. Bu işler o kadar kolay değil renktaş. Zaten olmayacak bir şey üstüne boşuna konuşuyoruz.

Aynen arkadaşım işte Lyundama'yı da resmi olarak açıklamamamıza rağmen kulübü izin verdiği için idmana çıkarabiliyorduk. Onyekuru'da da transfer sezonu açılmadığı için oyuncuya lisans çıkaramayız ama kulübünden izin alıp idmana çıkarabiliriz

Mesaj sayisi uyenin aktifligini gosteriyor, cok aktif olan, foruma dolayisiyla daha cok katkida bulunan uyelerin rutbeleri de ona gore yukseliyor.

Simdi 10 yil uye olup 100 mesaji olan birisi mi yoksa 3 yilda 5000 mesaj yazmis olan mi daha aktif? Bu sistemler cogu forumda ayni calisir :)
Kısmen haklisin renktaş ama hakli olmadığın tarafta var. Ben 10 yıla yakındir uyeyim evet 300 mesajım bile yok. Daha çok girer, sizin kiymetli görüş ve yorumlarınızı okurum. Böyle daha keyifli geliyor bana. Belkide 5000 mesaj atandan daha aktif olarak girerim foruma. Napalim yani: oha, çüşş, kaçtı, yok artık, bu olursa çıplak dolaşırım gibi kelime ve cumlelerle mesaj sayımızı mi arttiralim😊 hayır işin kötüsü suçlamalara da maruz kalıyorum, 10 yıldır üye demekki bu kuş gibisinden (2-3 kere olduğu için yazdim) görüyorsun işte bu kadar yazdım tek mesaj. 269'du 270 oldu😃 çok çabalıyorum ama zor 5000 falan hayal benim için 😊 saygılar.

Kısmen haklisin renktaş ama hakli olmadığın tarafta var. Ben 10 yıla yakındir uyeyim evet 300 mesajım bile yok. Daha çok girer, sizin kiymetli görüş ve yorumlarınızı okurum. Böyle daha keyifli geliyor bana. Belkide 5000 mesaj atandan daha aktif olarak girerim foruma. Napalim yani: oha, çüşş, kaçtı, yok artık, bu olursa çıplak dolaşırım gibi kelime ve cumlelerle mesaj sayımızı mi arttiralim😊 hayır işin kötüsü suçlamalara da maruz kalıyorum, 10 yıldır üye demekki bu kuş gibisinden (2-3 kere olduğu için yazdim) görüyorsun işte bu kadar yazdım tek mesaj. 269'du 270 oldu😃 çok çabalıyorum ama zor 5000 falan hayal benim için 😊 saygılar.
Kuş musun?

ahmet denizciden sonra en güvendiğim kaynak gala sevgisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt