Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.229
- 25.570
- 3.183
fegh 3 hafta yokmuşFeghouli den haber varmı?
Bizimkiler idman raporu paylaşmaz oldu 2 gündür.
feg, etebo, babel,diagne,taylan, muslera eksikler sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fegh 3 hafta yokmuşFeghouli den haber varmı?
Bizimkiler idman raporu paylaşmaz oldu 2 gündür.
feg, etebo, babel,diagne,taylan, muslera eksikler sanırım
İstersen olabilirim. Seni kırmamYok değilim, sen kuş musun.
Yine kime atarlandın baby
Virüs bitsin sen Ankara ya gel. Bununla ilgili planlarımızı faaliyete geçirelimMoral bozma. Negatif insan evladı
Sende haklisin ama illaki mesaji sayisini arttirmak icin 1-2 kelimeli postlara da gerek yok. Burada fikir alis verisinde bulunun, bir konuda (transfer, futbolcu, sistem vb.) gibi seylerde baska uyelerle tartisip da aktifliginizi ortaya koyabilirsiniz. Senin hayalindeki takimi, dusuncelerini ortaya koyabilirsin mesela. Simdi sirf foruma girip mesajlari okuyup ama neredeyse hic yazmayan uyelerin varligindan haberimiz olmuyorKısmen haklisin renktaş ama hakli olmadığın tarafta var. Ben 10 yıla yakındir uyeyim evet 300 mesajım bile yok. Daha çok girer, sizin kiymetli görüş ve yorumlarınızı okurum. Böyle daha keyifli geliyor bana. Belkide 5000 mesaj atandan daha aktif olarak girerim foruma. Napalim yani: oha, çüşş, kaçtı, yok artık, bu olursa çıplak dolaşırım gibi kelime ve cumlelerle mesaj sayımızı mi arttiralimhayır işin kötüsü suçlamalara da maruz kalıyorum, 10 yıldır üye demekki bu kuş gibisinden (2-3 kere olduğu için yazdim) görüyorsun işte bu kadar yazdım tek mesaj. 269'du 270 oldu
çok çabalıyorum ama zor 5000 falan hayal benim için
saygılar.
10 yıllık üyelere sen viski ısmarlıyormuşsun diye duydum admirim.Sende haklisin ama illaki mesaji sayisini arttirmak icin 1-2 kelimeli postlara da gerek yok. Burada fikir alis verisinde bulunun, bir konuda (transfer, futbolcu, sistem vb.) gibi seylerde baska uyelerle tartisip da aktifliginizi ortaya koyabilirsiniz. Senin hayalindeki takimi, dusuncelerini ortaya koyabilirsin mesela. Simdi sirf foruma girip mesajlari okuyup ama neredeyse hic yazmayan uyelerin varligindan haberimiz olmuyor
Tabi ki herkes kendi bilir ama bu rutbe olayina deginmisken, demek istedigim buydu. Biraz uyeleri tesvik etme olayi gibi bakmak lazim buna.![]()
Ürkütme kuşu knkVirüs bitsin sen Ankara ya gel. Bununla ilgili planlarımızı faaliyete geçirelim
Rakı balık etli filan işteÜrkütme kuşu knk
Evet oyle ozel durumlarda yapiyorduk , ama Emrah paralari kisti o yuzden 2021 de ne aliriz bilmiyorum10 yıllık üyelere sen viski ısmarlıyormuşsun diye duydum admirim.
Teşekkür ederim çok düşüncelisin. Soru mu geri aldım 30000'e yakın mesajın varmış. Benden cok daha kıymetli bir Galatasaraylisin eyvallah.İstersen olabilirim. Seni kırmam
@Emrah Yıldırım adaşım admirim beni kırmaz.Evet oyle ozel durumlarda yapiyorduk , ama Emrah paralari kisti o yuzden 2021 de ne aliriz bilmiyorum![]()
Kıymet senin cümlelerinde rengdaşTeşekkür ederim çok düşüncelisin. Soru mu geri aldım 30000'e yakın mesajın varmış. Benden cok daha kıymetli bir Galatasaraylisin eyvallah.
2si yabancıBiri de dememişki takımda 15 yabancı var şuan, o 4 adamı nasıl alacakmışız![]()
Sağolasın renktaş. Bu arada pandemiden önce Batı tribünü 429, 18. sıra, 133 numaralı koltukta takımımı destekleyen bir Galatasarayliyim. Kuşluk uzak yani.Kıymet senin cümlelerinde rengdaş
Sen de mi kuşsun , itiraf ettin sayarim bunuKıymet senin cümlelerinde rengdaş

Bizi susturmak için ama yanlış adres. Sergen almalıydı o cezaların fazlasını. İddiasını kaybetmiş başaklılar bile memnundur 3-5 taraftar.Okan Buruk 5 mac ceza almis
@Berke Deniz bu it aklıma girdi renktaş. Kesin kuş dedi.Sağolasın renktaş. Bu arada pandemiden önce Batı tribünü 429, 18. sıra, 133 numaralı koltukta takımımı destekleyen bir Galatasarayliyim. Kuşluk uzak yani.