Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısmen haklisin renktaş ama hakli olmadığın tarafta var. Ben 10 yıla yakındir uyeyim evet 300 mesajım bile yok. Daha çok girer, sizin kiymetli görüş ve yorumlarınızı okurum. Böyle daha keyifli geliyor bana. Belkide 5000 mesaj atandan daha aktif olarak girerim foruma. Napalim yani: oha, çüşş, kaçtı, yok artık, bu olursa çıplak dolaşırım gibi kelime ve cumlelerle mesaj sayımızı mi arttiralim😊 hayır işin kötüsü suçlamalara da maruz kalıyorum, 10 yıldır üye demekki bu kuş gibisinden (2-3 kere olduğu için yazdim) görüyorsun işte bu kadar yazdım tek mesaj. 269'du 270 oldu😃 çok çabalıyorum ama zor 5000 falan hayal benim için 😊 saygılar.
Sende haklisin ama illaki mesaji sayisini arttirmak icin 1-2 kelimeli postlara da gerek yok. Burada fikir alis verisinde bulunun, bir konuda (transfer, futbolcu, sistem vb.) gibi seylerde baska uyelerle tartisip da aktifliginizi ortaya koyabilirsiniz. Senin hayalindeki takimi, dusuncelerini ortaya koyabilirsin mesela. Simdi sirf foruma girip mesajlari okuyup ama neredeyse hic yazmayan uyelerin varligindan haberimiz olmuyor :)

Tabi ki herkes kendi bilir ama bu rutbe olayina deginmisken, demek istedigim buydu. Biraz uyeleri tesvik etme olayi gibi bakmak lazim buna. :)

Sende haklisin ama illaki mesaji sayisini arttirmak icin 1-2 kelimeli postlara da gerek yok. Burada fikir alis verisinde bulunun, bir konuda (transfer, futbolcu, sistem vb.) gibi seylerde baska uyelerle tartisip da aktifliginizi ortaya koyabilirsiniz. Senin hayalindeki takimi, dusuncelerini ortaya koyabilirsin mesela. Simdi sirf foruma girip mesajlari okuyup ama neredeyse hic yazmayan uyelerin varligindan haberimiz olmuyor :)

Tabi ki herkes kendi bilir ama bu rutbe olayina deginmisken, demek istedigim buydu. Biraz uyeleri tesvik etme olayi gibi bakmak lazim buna. :)
10 yıllık üyelere sen viski ısmarlıyormuşsun diye duydum admirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt