Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga sil bunu çok iyi niyetli belli ki çok da iyi bir Galatasaraylisin ama bu adam çok çok çok abartılı bir öneri oldu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocam 9 milyon euro transfermarkt değeri var marcaoyu 20 milyona satarsak 20 milyon euroyu bu adama verebiliriz çokta imkansız değil bence biz galatasarayız salihe hashüse kalmadık vasata alıştırıldık son dönemlerde isyanımız buna

Garry Rodrigues, Fatih Terim'i arayarak 'Galatasaray'a dönmek istiyorum baba' dedi. [Fotomaç]
NE DEMİŞTİ |

Galatasaray'a karşı oynayamadığın için üzgün müsün? Garry Rodrigues: "Üzülmedim çünkü Galatasaray'daki itibarımı kaybetmek istemezdim."
Bence boşuna düşünüyorsun , 2023'e kadar sözleşmesi var.
Serbest düşüşe geçmiş Rodrigueze anca Ali koç gibi bir enayi o paraları öder.

Onyekuru oynayacağına Kerem oynasın sözleri çok mantıklı değil ama Garry oynayacağına Kerem oynasın derim.

Bence boşuna düşünüyorsun , 2023'e kadar sözleşmesi var.
Serbest düşüşe geçmiş Rodrigueze anca Ali koç gibi bir enayi o paraları öder.

Onyekuru oynayacağına Kerem oynasın sözleri çok mantıklı değil ama Garry oynayacağına Kerem oynasın derim.
onyekuruda olur brumada olur farketmez hızlı kanat şart arda kaptanın insanlığı adamlığı iyi ama ligin 2.yarısındaki önemli maçlarda o kanat temposunu kaldıramaz

Sergen hoca bjk ya saldırgan futbol (Alman Ekolü) oynatmak istiyor ilerde basıyorlar fakat oyuncuları yetersiz Allahtan...Kafasındaki sisteme uyan oyuncuları bulsalar ligi zirvede bitirir sergen hoca

Sergen hoca uzun zamandır Alman ligini çok iyi takip eder

Dorukhan'a verilecek maaşla Salih+Aytaç'ın iyi olacağını düşünüyorum. İkisinin de artıları olduğu gibi eksikleri de var fakat oynadığımız oyun sayesinde oyuncular bunlar bir nebze gizleyebiliyor. Ayrıca 33 yaşındaki Adem'i bile o yaşta geliştirmiş bir hoca varken başımızda yıllardır takip ettiği bu ikiliyi sözleşmeleri bitiyorken net almalıyız.

renktaş bende tam tersi düşünüyorum..Bu ikisine vereceğim parayı dorukhana veririm.

Bjknin oyun stilini bilmiyorum hiç izlemedim tam olarak ne oynuyor?

Bize ters gelirler malesef. Bizle oynadiklari macta mutlaka topu bırakıp, nkoudou larin mensah ile cikmaya calisacaklar. Tabi biz onyekuruyu alırsak isler degisir.

EqUeIvOXUAApLoy

Dünyaya barış getirecek 3 insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt