- 19 Haziran 2011
- 2.497
- 542
- 1.373
İnönü'de bjkyi yenebilirsek inşallah ligi erken bitiririz. Ne dersiniz alır mıyız o maçı? Sergeni yamultabilir miyiz!?
bjk da bizi yenecek çap göremiyorum ben içerdede dısardada...2 yada 0 biter o maç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnönü'de bjkyi yenebilirsek inşallah ligi erken bitiririz. Ne dersiniz alır mıyız o maçı? Sergeni yamultabilir miyiz!?
benimde dikkatimi çekmişti, belhandanin Türkçe bilen bı yakını olabilir@Can Akasra @Can Eroğlu @Can Muric @Can Özbek bu dördünün ismi Can olupta Belhandaci olmaları beni işkillendiriyor
hocam 9 milyon euro transfermarkt değeri var marcaoyu 20 milyona satarsak 20 milyon euroyu bu adama verebiliriz çokta imkansız değil bence biz galatasarayız salihe hashüse kalmadık vasata alıştırıldık son dönemlerde isyanımız bunaAga sil bunu çok iyi niyetli belli ki çok da iyi bir Galatasaraylisin ama bu adam çok çok çok abartılı bir öneri oldu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gscimbom.com ailesinin 12 yıl önce yaptığı halı sahadan görüntüler
@Keramettin TANRIVERDİ kim bunlar abi?
@Hayri Cund reis sen var mısın?
Bence boşuna düşünüyorsun , 2023'e kadar sözleşmesi var.Garry Rodrigues, Fatih Terim'i arayarak 'Galatasaray'a dönmek istiyorum baba' dedi. [Fotomaç]
NE DEMİŞTİ |
Galatasaray'a karşı oynayamadığın için üzgün müsün? Garry Rodrigues: "Üzülmedim çünkü Galatasaray'daki itibarımı kaybetmek istemezdim."
İnşallah biz alırız net bir skorla. Bellerini kıramazsak sıkıntı. Hakemler ve TFF konusunda haklısın ama erken biten lig istemezler.bjk da bizi yenecek çap göremiyorum ben içerdede dısardada...2 yada 0 biter o maç
Bjknin oyun stilini bilmiyorum hiç izlemedim tam olarak ne oynuyor?İnönü'de bjkyi yenebilirsek inşallah ligi erken bitiririz. Ne dersiniz alır mıyız o maçı? Sergeni yamultabilir miyiz!?
onyekuruda olur brumada olur farketmez hızlı kanat şart arda kaptanın insanlığı adamlığı iyi ama ligin 2.yarısındaki önemli maçlarda o kanat temposunu kaldıramazBence boşuna düşünüyorsun , 2023'e kadar sözleşmesi var.
Serbest düşüşe geçmiş Rodrigueze anca Ali koç gibi bir enayi o paraları öder.
Onyekuru oynayacağına Kerem oynasın sözleri çok mantıklı değil ama Garry oynayacağına Kerem oynasın derim.
Kesinlikle , Arda ile yürümez sürekli.onyekuruda olur brumada olur farketmez hızlı kanat şart arda kaptanın insanlığı adamlığı iyi ama ligin 2.yarısındaki önemli maçlarda o kanat temposunu kaldıramaz
Kesinlikle , Arda ile yürümez sürekli.
Onyekuru olur muhtemelen.
İlla düşerler 5 civarına biterse olabilir. Kiralık + Opsiyon vsnexus sport 7.5 milyon dan düşük olmaz diyor öyle bi paramız yok kiralamaya çalışıyoruz monacoda satmaya çalışıyor parayı verip alırdım düşünmezdim varsada yoksada onyekuru gibi adam bulamayız
20 milyon Real madridin ilk teklifi aga ondan dedim ama başka adamlar var alabileceğimizhocam 9 milyon euro transfermarkt değeri var marcaoyu 20 milyona satarsak 20 milyon euroyu bu adama verebiliriz çokta imkansız değil bence biz galatasarayız salihe hashüse kalmadık vasata alıştırıldık son dönemlerde isyanımız buna
Dorukhan'a verilecek maaşla Salih+Aytaç'ın iyi olacağını düşünüyorum. İkisinin de artıları olduğu gibi eksikleri de var fakat oynadığımız oyun sayesinde oyuncular bunlar bir nebze gizleyebiliyor. Ayrıca 33 yaşındaki Adem'i bile o yaşta geliştirmiş bir hoca varken başımızda yıllardır takip ettiği bu ikiliyi sözleşmeleri bitiyorken net almalıyız.
Bjknin oyun stilini bilmiyorum hiç izlemedim tam olarak ne oynuyor?
her seferinde bu yönetim bizleri umutlandırıp utandırıyor yine transfer döneminde burda kadrolar yapılacak şunlar bunlar olacak gelecek 1-2 tane türk anca öyle hissediyorum umarım yanılırımİlla düşerler 5 civarına biterse olabilir. Kiralık + Opsiyon vs
Niye sözleşme uzatmış o zaman bunda da kafa yokmuş