- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
:crushed:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adanademirspor da traore var suanki bütçe ile onu belki alırız seri ve lemina dan çok katkı verirarkadaşlar bu salih meselesine pek sıcak bakmıyorum alanya 2 milyon aşşağı razı olmaz ayrıca salih tempolu bir topçu değil bize zenci badou tarzında basacak ortasaha lazım fernandinho var mesela cityde düşünebiliriz
Muslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Feghouli Hlozek İrfancan Barco
Benjamin Tetteh
50 milyon euro yeter.
Belhanda yerine de bruyne daha iyi olur sankiNeuer
Roberto Varane Dijk Robertson
Taylan
Wijnaldum Belhanda Kılınç
Tadic
Falcao
Mario gomez 2 sene top oynamadi idman bile zor yapmistir. Ridvanin ekurisi sonucta. Sanki stilleri ayni soyledikleri topcularlaGüntekin Onay: "Onyekuru 4 aydır futbol oynamıyor. Aynı pozisyonda Arda, Babel ve Emre Kılınç varken riskli ve gereksiz bir transfer olur." (beIN SPORTS)
BJKLILAR ŞAMPİYON OLMAK İÇİN İSTEMİYOR ONYEYİ
bu sene beşiktaşı şampiyon yapmak istiyolarMario gomez 2 sene top oynamafi idman bile zor yapmistir. Ridvanin ekurisi sonucta. Sanki stilleri ayni soyledikleri topcularla
Aboubakarın bacağı yok bacağıMario gomez 2 sene top oynamadi idman bile zor yapmistir. Ridvanin ekurisi sonucta. Sanki stilleri ayni soyledikleri topcularla
Neuer
Taylan
Tadic
Falcao
Belhanda yerine de bruyne daha iyi olur sanki
Hocama karşı sitem yakışmıyorOrta sahada ezan okuyabilen bir oyuncu Terim'in kader kısmet oyununa daha büyük katkı getirecektir.
Tadic'i 2012de falan çok istiyordum, keşke gelebilseydi. Alabilirdik de.Neuer
Taylan
Tadic
Falcao
Tadic'i 2012de falan çok istiyordum, keşke gelebilseydi. Alabilirdik de.
Sonrasında hocanın da istediğini söylemişlerdi ama niye olmadı bilmiyorum.
Her sene çift haneli gol, asist yapardı; muhtemelen de karla satardık.
Bir o bir de Salah yerine Bruma tercihi içimde yaradır.