Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk tercih de Kaka'ydı. O da o zamanki Terim oyununa Sneijder'den daha büyük katkı sağlardı. Hoca Tadic'ten iyi bir kanat-orta saha yapardı ama Salah'ı o zamanki oyun aklıyla bugünkü haline getirebilir miydi emin değilim. Potansiyel olarak çıkışlarında Salah'la Bruma arasında uçurum yoktu sanırım, geldikleri noktada aralarındaki fark komik bile değil tabii. Bugünkü Terim'le hepsi büyük oyuncular olurdu tabii, akılsız Bruma dahil. O yüzden sene başı adı geçer gibi olunca da çok istemiştim. Ama Kaka'yı hiç Galatasaray formasıyla izleyememek, hele de imkan varken olmaması da benim içimde yaradır.
Kaka'nın sakatlık problemi beni düşündürüyordu aslında, zaten bize gelmeyince kariyeri serbest düşüşe geçti. Sneijder kesinlikle uymuyordu sisteme ama yine de sonrasında güzel günler yaşattı.

Shaqiri'yi gönderince Basel Salah'ı almıştı sanırım, 9 milyon euro civarına bağlanacaktı tabii Bruma da turnuvanın en iyi ikinci oyuncusu seçilmişti. Bakarsak Shaqiri'nin Manchester maçlarında oyunu da dikkate alırsak Shaqiri en gözde adamdı o üçlüden ama kariyeri en kötü olanı almış olduk tabii sakatlanmasa daha iyi yerlere gelebilirdi.

Salah da çok uyardı ve iyi satış yapardık. Gerçi emin olamıyorum Telles'i yok pahasına bir karla yolladığımızı da düşünürsek.

Güntekin Onay: "Onyekuru 4 aydır futbol oynamıyor. Aynı pozisyonda Arda, Babel ve Emre Kılınç varken riskli ve gereksiz bir transfer olur." (beIN SPORTS)

BJKLILAR ŞAMPİYON OLMAK İÇİN İSTEMİYOR ONYEYİ
Olayın Beşiktaş'ını Günto'sunu bilmem de söylediği topçulardan sadece Arda sol kanat oynuyor. Öyle bir sorun var. Emre Kılınç artık Fatih Hoca'nın sisteminde sol iç oyuncusuna evrildi Florya'ya ilk adımını attığı günden itibaren. Bunun yanında Babel sol kanat olarak değil forvet olarak düşünülüyor bence. Onyekuru-Arda sol kanat rotasyonu şampiyonluk için yeterli. İleride de yeni forvet-Babel-Oğulcan üçlüsü düşünülebilir eğer elimizdeki Falcao ve Diagne'den kurtulursak. Bakalım ya garip bir transfer dönemi daha bizleri bekliyor. :)

Onyekuruyu istemiyorum çünkü
1. Pahali
2. Bize lazim olan tipte degil. Calimci atabilen asist yapabilen lazim, o daha cok bitirici
3. Son 5 aydir dogru durust top oynamadi forma girmesi uzun surer.

Hala Podolski ve Shaqiri kesin bitmeden neden kapa bildirildi, ne oldu da vazgeçildi merak ediyorum.

şeref aydın ozamanlar nokta atışı bilgi veriyordu malum

ikiside çok gözde futbolculardı ve birinde sürekli bonservis yükselttiler menajer sebebiyle digerinde ise imza parası vs gibi ekstralar eklenmek istenmişti
şeref bu tarz şeyler söylemıstı

giphy.gif
şirin mirin ama tam bir şerefsiz yav
az önce kuluçkaya yatacak bi yaratığın yumurtasını yedi hırbo

Kaka'nın sakatlık problemi beni düşündürüyordu aslında, zaten bize gelmeyince kariyeri serbest düşüşe geçti. Sneijder kesinlikle uymuyordu sisteme ama yine de sonrasında güzel günler yaşattı.

Shaqiri'yi gönderince Basel Salah'ı almıştı sanırım, 9 milyon euro civarına bağlanacaktı tabii Bruma da turnuvanın en iyi ikinci oyuncusu seçilmişti. Bakarsak Shaqiri'nin Manchester maçlarında oyunu da dikkate alırsak Shaqiri en gözde adamdı o üçlüden ama kariyeri en kötü olanı almış olduk tabii sakatlanmasa daha iyi yerlere gelebilirdi.

Salah da çok uyardı ve iyi satış yapardık. Gerçi emin olamıyorum Telles'i yok pahasına bir karla yolladığımızı da düşünürsek.
Salahi bugun Salah yapan dunyanin en iyi hocasi klopp. Cok büyük hoca cok

Sayfalar hizlandi Nobet basliyor yavas yavas bu nobeti umarim kazasiz belasiz cezasiz atlatiriz

Brumayı aldığımızda en az Nani kadar iyi olacağını düşünüyordur. 13-14da geçirdiği sakatlık ve ondan sonraki disiplin eksikliği onu bu hale getirmiş olabilir

Salahın bu kadar iyi olmasında Kloppun payı var

Taniyan var mi? Sözlesmesi bitiyor, yasi 20 ve hücümda her pozisyonda oynuyormus. 47 macta 22 golu var ve 5 UEFA Youth League macinda 3 gol 1 assist yapmis.

Böyle ülkelerde oyuncular 50 bin net maas dan fazla zor aliyordur. Scoutlar oyuncudan birsey olabilir düsünüyorsa, vereceksin ona 3-4 katini ve getireceksin adami Türkiyeye. Hazirlik kampina katilir ve hoca bu daha 1 sene baska yerde kiralik oynasin derse, maasi düsük diye rahatlikla kiralik takimi bulursun oyuncuya.

Tutmazsa maasi düsük ve yasida cok yüksek degil diye, normalde böyle tarz oyunculardan kurtulmak fazla zor olmaz.

Şu modem arayüzündeki hat değerlerinden anlayan var mı? Pingim var indirme hızım tam olmasına rağmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt