Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sörloth ve İrfan tarzı isimler içinde bulunduğumuz mali durum ve yönetimin transfer başarılarına istinaden uçuk isimler. Onyekuru'yla beraber çoğunluğun ismi üzerinde hemfikir olduğu forvet ve orta saha gelirse kendi adıma çok sevinirim.

Ben Abdüş parmağın olağanüstü yeteneksiz olduğunu düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aynı fikirde değilim renktaş ben iki yıl önce a.ömür lü trabzon spor övülürken aslında büyük işi a.parmak'ın yaptığını izliyordum.

Berat-irfan-ali harici herhangi bir yerliye bonservis vermek israf olur.
yanlışın var rtaşım burak kapacak, berkan kutlu, gökdeniz bayraktar gibi ve daha nice yerliler mevcut ülkemizde yıllardır hep yanlış yerlilere yatırım yaptığımız için sadece böyle düşünüyorsunuz

A.parmak
yanlışın var rtaşım burak kapacak, berkan kutlu, gökdeniz bayraktar gibi ve daha nice yerliler mevcut ülkemizde yıllardır hep yanlış yerlilere yatırım yaptığımız için sadece böyle düşünüyorsunuz
Kısa vadeli olarak düşündüm ben reis yoksa çok adam var tabi ama kısıtlı imkanlarla 11’e yatırım yapmak daha doğru olur gerçi o üçünden birini alabileceğimiz bile muamma da neyse.

Kaçırdığı gollere odaklaniliyor da Kadıköy'de o kadar net pozisyona girebilen kaç topçu gördük ?

Yüzyılın en kötü fenerine karşı kötü beklerine karşı stoper kazması jailsona karşı koşu atarak iyi oynadığı doğru ancak özel bir maç olarak düşünürsen kaçırdığı birebir goller ilk pozisyon felan amatör işi

Yüzyılın en kötü fenerine karşı kötü beklerine karşı stoper kazması jailsona karşı koşu atarak iyi oynadığı doğru ancak özel bir maç olarak düşünürsen kaçırdığı birebir goller ilk pozisyon felan amatör işi

Hep öyle olur zaten yüzyılın en kötü feneri leş jailson boş koşu atma..
Peki bu fener ligin ilk yarısi yüzyılın en kötü feneri değil miydi niye pozisyona girmeden maç bitirdik ?

Hep öyle olur zaten yüzyılın en kötü feneri leş jailson boş koşu atma..
Peki bu fener ligin ilk yarısi yüzyılın en kötü feneri değil miydi niye pozisyona girmeden maç bitirdik ?

Ayrıca arenaya Fener geldiğinde 10 puanda biz 7 puandaymışız renktaş

Nerden çıkardın bunu?

Jailson sezon boyunca oynadı, defans arkasına sağdan, soldan, her yerden sarktı adam nasıl tek suçlu Jailson oluyor, bütün defansı o mu yapıyor orada?

Az mantıklı argümanlarla gelin ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt