Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
visca 150 onyekuruyu cebinden çıkarır abi

Viska GS da oynasa o yaptiginin yarisini yapamazdi, kuyruguna da teneke baglar yollardik. Buyuk takimda oynamak ile baskı nın 0 oldugu ortamda oynamak cooook ayri seyler.

Herhangi buyuk takimda bana 21 yasinda karar verici macta Onye kadar maci bir takimdan alip digerine goturen ikinci bi kanat oyuncusu yok.

O adami almamiz lazim. Mutlaka. Biz diagneye 13, belhandaya 10, tarika, olcan adina 5 er milyon vermis, falcaoya yilda 7 veren kulubuz.

Nedense is yapmis oyuncuya hala tereddut edenler oluyor, hayret.

Viska GS da oynasa o yaptiginin yarisini yapamazdi, kuyruguna da teneke baglar yollardik.

Herhangi buyuk takimda bana 21 yasinda karar verici macta Onye kadar maci bir takimdan alip digerine goturen ikinci bi oyuncu yok.

O adami almamiz lazim. Mutlaka. Niz diagneye 13, belhandaya 10, tarika, olcan adina 5 er milyon vermis, falcaoya yilda 7 veren kulubuz.

Reis Onye’e kimse kötü demiyor ama şimdi ona o kadar para verene kadar bizim takımın en büyük eksiği olan kreatif -kilit açan bir kanat bulmak daha hayırlı olmaz mı bizim açımızdan?

Canınız mi sıkılıyor genel olarak herşeye muhalifmisiniz onyekuru nun daha iyisi kim geldi son yıllarda dün onyekuru nun çalımla adam gecemeyisi konuşuluyordu dün haklisiniz adam o kadar hizliki çalım atmaya ihtiyac bile duymuyor

Viska GS da oynasa o yaptiginin yarisini yapamazdi, kuyruguna da teneke baglar yollardik. Buyuk takimda oynamak ile baskı nın 0 oldugu ortamda oynamak cooook ayri seyler.

Herhangi buyuk takimda bana 21 yasinda karar verici macta Onye kadar maci bir takimdan alip digerine goturen ikinci bi kanat oyuncusu yok.

O adami almamiz lazim. Mutlaka. Biz diagneye 13, belhandaya 10, tarika, olcan adina 5 er milyon vermis, falcaoya yilda 7 veren kulubuz.

Renktaş onyekuruya kapımız açık herkes ister ama şu an durumu itibariyle kimse 5 milyon Euro’dan fazla para vermez

Hatta abartıyorum Monako onyekuruyu satıyorum dese bizden başka teklif veren çıkmaz muhtemelen

6 ay kiralık opsiyon 5 milyon Euro’ya veriyorlarsa alınır

Aksi takdirde söylendiği gibi peşin 7.5-8 milyon Euro’yu kimse vermez olası oyuncu satışından elimize cash para geçse onyekuruyu almak için kullanmazdım ben anca 6 ay kiralık opsiyon 5 milyon Euro

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Reis Onye’e kimse kötü demiyor ama şimdi ona o kadar para verene kadar bizim takımın en büyük eksiği olan kreatif -kilit açan bir kanat bulmak daha hayırlı olmaz mı bizim açımızdan?

Önersene bir tane dediğin tarzda adam?

Herkese çöp diyorsun merak ettim kimi önereceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt