Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer sorlothun opsiyonlu alınma ihtimali varsa tüm yönetim seferberlik ilan edip yemesin icmmesin leipzigin kapısında yatsın .. Sorloth gelsin başka kimseye ihtiyaç yok bu takım vura vura şampiyon olur ..
büyük revizyonu yazın düşünürüz sorloth tsye kaç maç aldı tek başına Aralık'ta havlu atacak takım hazirana kadar kovaladı sampiyonlugu

Eğer sorlothun opsiyonlu alınma ihtimali varsa tüm yönetim seferberlik ilan edip yemesin icmmesin leipzigin kapısında yatsın .. Sorloth gelsin başka kimseye ihtiyaç yok bu takım vura vura şampiyon olur ..
büyük revizyonu yazın düşünürüz sorloth tsye kaç maç aldı tek başına Aralık'ta havlu atacak takım hazirana kadar kovaladı sampiyonlugu
Maddesi var onun yoksa alırdık

Son 10 yıldır gelipte bu ligin içinden geçen 2 adam tanıyorum biri sörloth diğeri talisca

Bu iki adam bu ligi ciddi anlamda donunda salladı ama bir daha yolları geçmez muhtemelen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim en büyük sorunumuz transfer işinden anlayan yönetici eksikliği.Buradaki taraftarların işi bu olmadığı için hemen isim söyleyemeyebilir.Bunu bilecek adamlar yöneticiler.Bu scoutda görevli kişiler olur, profesyonel olur artık ne haltsa..

mesela bjk kendi camiasında gerçekten bu tarz adamlardan faydalanıyor.
biz ise ahbap çavuş ilişkisiyle iş yapıyoruz.Albayyrak gibi adamın transfer işiyle ilgilenmesi çok büyük rezillikdir.Ve biz bu duruma gerekli tepkiyi vermiyoruz.Bizim başımızdakilerin özellikle Fatih terimin scout ekibinide çok fazla dinlediğini düşünmüyorum.

Diagne gibi bir adama 13 milyon vermek başlı başına istifa sebebidir.
Burada gomisin gitmesinide hata olarak kabul etmiyorum.Adam o kadar para göz ki zaten çok ciddi para alıyorsun birde durup dururken utanmadan zam istiyorsun.Gomisin çok konuşulmasının nedeni daha sonra transferlerde rezillik yaşanmasıdır.Doğru adam bulunsaydı gomisin esamesi okunmazdı.

Iste bakis açın bence dogru ama malesef bir de gercekler var ki onlar yokmuş gibi hareket edemiyoruz.

Mustafa Cengiz gitsin deniyor. Yerine cikan en guclu aday Burak Elmas !!!!

Ee o zaman ayaklarimiz yere basacak, akilli davranicaz Cengizi yollatmayacagiz. Gomisi yollatmayacagiz, Onyekuru dan iyi kanat bulmamizin cok zor oldugunu kabul edecegiz.

Son 10 yıldır gelipte bu ligin içinden geçen 2 adam tanıyorum biri sörloth diğeri talisca

Bu iki adam bu ligi ciddi anlamda donunda salladı ama bir daha yolları geçmez muhtemelen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu durum ligin ne kadar kalitesiz olduğunu ortaya koyuyor işte Talisca şu an Çin’de Sörloth ise Leipzig’de 11’e giremiyor.Bu ligde belli başlı futbolcu profilleri her zaman iş yapar.

Tahmin ettim bunu önereceğini.

Kamaldeen'i aylardır konuşuyoruz forumda.

Gelip kesin katkı vereceği ne olursa olsun muamma. Nasılki Onyekuru için 1 sezon iyidi deniliyor ki adam bize gelmeden önce de iyidi, Monaco sonrası kariyeri kötüleşti, bu adamın da gelip direkt tutacağı belli değil.

Bu şartlarda 6-7 buna da gömemezsin.

o zaman bize emi buendi gibi opsiyon olsun olmasın kendisini kanıtlamış, başarısız olma ihtimali olmayan net adamlar lazım.

Sorloth bize opsiyonlu gelemez, malum Trabzon'un opsiyon hakki falan var zaten izin vermezler bize gelir diye korkularindan.

Galatasaray, İrfan Can Kahveci için Diagne'nin içinde yer aldığı bir formül düşünüyor.
Göksel Gümüşdağ: "Takas teklifi yapılırsa Galatasaray'dan Marcao'yu isteriz. Onlar ne der bilmiyorum."

ben bu takasa okeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt