Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok izlemedim ama eğer bundesligada oynadığı topu oynarsa o min 3i hak eder

Onun maaşını ödemek için babel yahut falcaodan kurtulmak gerekir lakin

Abi ben bundan sonra 2 m üstü oyuncu istemiyorum Türkiye ligi o kadar parayı vermeyi gerektirmiyor mesela 6 m bonservis bayılırsın 1.5 da maaş verirsin tutmadı mı 4 e postala ama serbest alıp 3 3.5 veriyorsun tutmuyor oyuncu ayrılmıyor seni sömürüyor bizim hata yapma şansımız yok

Sorloth bize opsiyonlu gelemez, malum Trabzon'un opsiyon hakki falan var zaten izin vermezler bize gelir diye korkularindan.

Ya bu opsiyon hakkina nasil ok verdi anlamiyorum leipzig?. . Tapusu trabzonda degil. Sadece kiralik oyuncu hakkindan 10 milyon euroya vazgecti bi de zorunlu madde mi koydurdu serefsizler?

Galatasaray, İrfan Can Kahveci için Diagne'nin içinde yer aldığı bir formül düşünüyor.
Göksel Gümüşdağ: "Takas teklifi yapılırsa Galatasaray'dan Marcao'yu isteriz. Onlar ne der bilmiyorum."

ben bu takasa okeyim

Karı da istiyormusun diye sormak gerekir sayın Gümüşdağa

Abi ben bundan sonra 2 m üstü oyuncu istemiyorum Türkiye ligi o kadar parayı vermeyi gerektirmiyor mesela 6 m bonservis bayılırsın 1.5 da maaş verirsin tutmadı mı 4 e postala ama serbest alıp 3 3.5 veriyorsun tutmuyor oyuncu ayrılmıyor seni sömürüyor bizim hata yapma şansımız yok

Dediklerine katılıyorum Emre renktaş ama Draxler gibi topçuların formda oldukları zaman sadece ligde değil avrupada da çok katkı sağlayabiliyorlar. Bir zamanlar en ust liglerde iş yapmış 30 yaş altı almanya milli takımında +50 maç oynamış oyuncu zira. Bir istisna.

Gerçi Apo Draxleri deterjan sanır

Onyekuru ya normal şartlar da ben de karşıyım fakat f/p açısından en mantıklısı gelmesi gibi duruyor yapacak bir şey yok

Ya bu opsiyon hakkina nasil ok verdi anlamiyorum leipzig?. . Tapusu trabzonda degil. Sadece kiralik oyuncu hakkindan 10 milyon euroya vazgecti bi de zorunlu madde mi koydurdu serefsizler?
Guzel anlasma yaptilar vallah, ben oyle bir anlasmayi 10 yildir baska bir takimda gormedim hatirlamiyorum da.

Iste bakis açın bence dogru ama malesef bir de gercekler var ki onlar yokmuş gibi hareket edemiyoruz.

Mustafa Cengiz gitsin deniyor. Yerine cikan en guclu aday Burak Elmas !!!!

Ee o zaman ayaklarimiz yere basacak, akilli davranicaz Cengizi yollatmayacagiz. Gomisi yollatmayacagiz, Onyekuru dan iyi kanat bulmamizin cok zor oldugunu kabul edecegiz.

Katılmıyorum.
Doğru başkanı ve yöneticiyi bulana kadar devam edeceğiz.
burak elmas şimdilik doğru bir isim gibi durmuyor.Ama yapacak birşey yok.Cengizin ne halt olduğu ortada ve yönetimide ortada..Ama burak elması tam olarak bilemediğimiz için bir umut var.

Bizim doğru yöneticilere ihtiyacımız var.O zaman paragöz gomiside aramayız. onyekuruyada muhtaç kalmayız.

Abdulkadir Parmak ve Hüseyin Türkmen haberi de yalanlanmış oldu.Aynı kaynağın haberleri..
Galatasaray, Çaykur Rizespor'un forveti Loic Remy'i kadrosuna katmak için harekete geçti. (Karadeniz Gazetesi)

İrfan için Diagne+Akbaba+1-2 milyon dolar teklif edilebilir. Eğer Akbaba ile kontrat uzatmayacaksak bu transfer döneminde Dorukhan, Parmak, İrfan gibi isimlere takas olarak önemek mantıklı

Bizim paramiz yok zaten, o yuzden X oyuncuya 6-7 bonservis verelim X oyuncuya yillik 3-4 milyon euro maas verecek durumumuz yok.

Ya bonservisi elinde maasi da max 2 milyon euro olacak oyuncu alinacak, ya da kiralik ve maliyeti dusuk sezon sonuna kadar idare edecek oyuncular alinir.

Bonservisli transfer neredeyse imkansiz.

Sorloth bize opsiyonlu gelemez, malum Trabzon'un opsiyon hakki falan var zaten izin vermezler bize gelir diye korkularindan.
Agaoglu daha kendi maddesini anlamamis. bizim onayimizla türkiyeye gelemezmismis

Futbolcunun ileriki dönemlerde Türkiye'ye transferi söz konusu olması durumunda kulübümüz öncelikle alma hakkına sahip olacaktır.

Biz atiyorum 10 veriyoruz. Leipzig ts a derki bakin GS 10 verdi siz istiyorsaniz verip alin.Veremeyiz felan derlerse bizde. Kira teklifi yapariz, onlarda yapar. Sörloth ts istemezse yine bizde

Onyekuru olmasın diyenler kimi istiyor adame traoremi
Henry yerine scout alalım deseniz anca kamaldan sulemane var o ayarda buyur al 10milyonun varsa
Henrynin avantajı kira opsiyon şansı vsr

Agaoglu daha kendi maddesini anlamamis. bizim onayimizla türkiyeye gelemezmismis

Futbolcunun ileriki dönemlerde Türkiye'ye transferi söz konusu olması durumunda kulübümüz öncelikle alma hakkına sahip olacaktır.

Biz atiyorum 10 veriyoruz. Leipzig ts a derki bakin GS 10 verdi siz istiyorsaniz verip alin.Veremeyiz felan derlerse bizde. Kira teklifi yapariz, onlarda yapar. Sörloth ts istemezse yine bizde
Trabzon X bir takimin verdigi rakami verdigi muddet oyuncuyu oyle yada boyle alirlar. Zaten kimse Turkiye'den cift haneli bonservis odeyemez o gunler geride kaldi. Kiralik gelirse opsiyonsuz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt