Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru bu bir avuç mutluluk istiyor sadece. Baba şefkati.
EpMyp_aXEAAFlLN.webp

Onyekurunun yaptigini tek ben mi begenmiyorum? Önce ülkesine gidiyor ve orda hali sahada oynayarak kendini fit tutuyor. Sonra takimina provokasyon olsun diye Paris formasiyla resim cekiyor.

Düsününsenize biz Marcaou veya Luyindamayi satmayi isterken bunlardan birisi aynisini yapsa, baya küfür yemez mi? Bir de Onyekuru hafiften iyi sezon gecirirse, ve aldigimiz fiyatin 3-4 milyon üstünde teklif gelirse, sorun yapip kacmayi ister karakteri var sanki..

1) Bizim sorunumuz değil 2) monakospor onyekuruya nasıl davrandığını bilmiyoruz. Boşu boşuna yapmamıştır

cengiz çıkarabileceğimiz en iyi başkansa biz kapıya kildi vuralım.
Ben daha ileriye gidiyorum.Bu adamların Galatasaraylı olguğunada inanmıyorum..Sırf reklamını yapmak için başkan oluyorlar bunlar. Aynı aysal gibi dursun gibi..

diagneyi sakaktaki 10 yaşında çocuğa izlettir o paralar etmeyeceğini söyler.burak elmas cengizden kötü olmaz.En fazla onun kadar olur.

Valla son 40 yilin iyi baskanlarini say deseler

Faruk Suren
Alp Yalman
Mustafa Cengiz

Kulubu zor donemde kar ettirme konusunda Yalmani bile gecti.

Kongre yapalim dedi yerine cikan en iyi baskan adayi Burak Elmas ya!!

Son düzenleme:
Aynı dönem haaland salzburga gitmişti 8 milyon Euro’ya

Muhtemelen 13 ü verseydik moldeye bize bırakırlardı :cry:

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burada o parayı verelim desen çok kişi karşı çıkardı.
biz istiyoruz kii hem ucuz olsun hem kaliteli olsun hem genç olsun..

bu kafayla ancak çöpleri doldururuz takıma. Ondan sonra bu kadroyuda ararız.Çok kolay sanıyoruz bu işleri..Hemen git dağu avrupa, kuzey avrupa ülkelerinden ucuz ucuz adamlar dolu al diyorlar.Tabikide bu oyuncular denenebilir ve alınabilir.Ama biz hemen gelsin fark yaratsın istiyoruz.Bu adamlarıda öyle ucuza alamazsın.

Hoca kiralık istemiyorum demişti ama sürekli kiralık haberleri çıkıyor
Hocanın bu kiralık oyuncu istemiyorum inadı sıktı ama. 3 sene önceki şampiyonlukta kiralık Denayer, Nagatomo'yla, 2 sene önceki şampiyonlukta kiralık Onyekuru'yla şampiyon olmuştuk. Adam gibi kiralık oyuncu bulursak bir sorun olmaz. Ama sakat kiralık oyuncuları bulursak sorun olur.

Kiralık oyuncu istemiyorsun tamam, ee bonservis verecek paramız da yok, boşta olan oyuncular da ne kadar faydalı olur bize? Zaten iyi durumda olsalar boşta olmazlardı.

Kimi alacaksak valla şaşırıyorum. Devre arasında hatamızı telafi edeceğiz deyip Aytaç ve Salih gibiler alınıp başka oyuncular alınmazsa ağır söverim.

Birileri kendine yine suni gündem yaratmış, yok Sörloth yok İrfan Can. Yav he he. Onyekuru ve Aytaç gelir Etebo yollanır, Falcao'dan kurtulup maçlara çıkan bir forvet alırlarsa öpüp başıma koyarım. Bir şey beklemiyorum ben Albayraklı yönetimden.

Bu durum ligin ne kadar kalitesiz olduğunu ortaya koyuyor işte Talisca şu an Çin’de Sörloth ise Leipzig’de 11’e giremiyor.Bu ligde belli başlı futbolcu profilleri her zaman iş yapar.

Bu adamlar üst düzey oyuncular.Bizim lig kalitelide olsa fark yaratacak düzeyde adamlar.
renktaş öyle bir anlatmışsın ki bizim lig bu adamları ön plana çıkarmış gibi.
evet isim olarak bu bahsettiğin duruma örnek olabilecek oyuncular var.Ama onlar bu isimler değil.

cengiz çıkarabileceğimiz en iyi başkansa biz kapıya kildi vuralım.
Ben daha ileriye gidiyorum.Bu adamların Galatasaraylı olguğunada inanmıyorum..Sırf reklamını yapmak için başkan oluyorlar bunlar. Aynı aysal gibi dursun gibi..

diagneyi sakaktaki 10 yaşında çocuğa izlettir o paralar etmeyeceğini söyler.burak elmas cengizden kötü olmaz.En fazla onun kadar olur.
a.albayrak transferlerden elini ayağını çekti adam gidip o dönem falcaoyu ikna etmişti o dönem için büyük işti falcao patlayınca transfere karışmıyor parada vermiyor cebinde parası olan adam gelip başkan olmalı artık cebinden verecek 10-20 milyon euro getirecek 3-5 yıldız ünal aysal dönemini özlüyorum dursun özbek dönemini özlüyorum şimdi eski başkanlara düşman olanlar beni eleştirebilir ama şuanki yönetimden 10 kat iyiydiler en azından yıldız yağıyordu havalimanlarında oyuncu karşılışıyorduk bir heyecan vardı

Galatasaray, İrfan Can Kahveci için Diagne'nin içinde yer aldığı bir formül düşünüyor.
Göksel Gümüşdağ: "Takas teklifi yapılırsa Galatasaray'dan Marcao'yu isteriz. Onlar ne der bilmiyorum."

ben bu takasa okeyim

Bence her iki oyuncuda iyi fakat inanılmaz abartılıyor.
tabiki irfancan transferi muhteşem olur.
Fakat marcao satılacaksa bence kanat veya forvet olarak fark yaratcak isimler alınmalıdır.

Bu kacirdigi golller ile sac bas yoldurtuyor evet ama defansi tirstirdigi icin adamlar ileri cikmaya yemiyor sif bu yuzden alacaksin bu adami adamlar cikamayacak. gol kaciriyormis fizigi kotuymus faso fiso bi arkadas demisti adam o kadar hizliki omuz omuza girmek icin yakalayamiyorlarki Onyekuruyu ikili mucadeleler de gelsin her turlu is yapar.

Bu adamlar üst düzey oyuncular.Bizim lig kalitelide olsa fark yaratacak düzeyde adamlar.
renktaş öyle bir anlatmışsın ki bizim lig bu adamları ön plana çıkarmış gibi.
evet isim olarak bu bahsettiğin duruma örnek olabilecek oyuncular var.Ama onlar bu isimler değil.
Bu adamlar üst düzey oyuncular zaten ona lafım yok ama ben burada avrupa ligleriyle aramızda olan kalite farkını kastettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt