Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Onyekuru bu bir avuç mutluluk istiyor sadece. Baba şefkati.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru bu bir avuç mutluluk istiyor sadece. Baba şefkati.
Onyekurunun yaptigini tek ben mi begenmiyorum? Önce ülkesine gidiyor ve orda hali sahada oynayarak kendini fit tutuyor. Sonra takimina provokasyon olsun diye Paris formasiyla resim cekiyor.
Düsününsenize biz Marcaou veya Luyindamayi satmayi isterken bunlardan birisi aynisini yapsa, baya küfür yemez mi? Bir de Onyekuru hafiften iyi sezon gecirirse, ve aldigimiz fiyatin 3-4 milyon üstünde teklif gelirse, sorun yapip kacmayi ister karakteri var sanki..
cengiz çıkarabileceğimiz en iyi başkansa biz kapıya kildi vuralım.
Ben daha ileriye gidiyorum.Bu adamların Galatasaraylı olguğunada inanmıyorum..Sırf reklamını yapmak için başkan oluyorlar bunlar. Aynı aysal gibi dursun gibi..
diagneyi sakaktaki 10 yaşında çocuğa izlettir o paralar etmeyeceğini söyler.burak elmas cengizden kötü olmaz.En fazla onun kadar olur.
Aynı dönem haaland salzburga gitmişti 8 milyon Euro’ya
Muhtemelen 13 ü verseydik moldeye bize bırakırlardı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocanın bu kiralık oyuncu istemiyorum inadı sıktı ama. 3 sene önceki şampiyonlukta kiralık Denayer, Nagatomo'yla, 2 sene önceki şampiyonlukta kiralık Onyekuru'yla şampiyon olmuştuk. Adam gibi kiralık oyuncu bulursak bir sorun olmaz. Ama sakat kiralık oyuncuları bulursak sorun olur.Hoca kiralık istemiyorum demişti ama sürekli kiralık haberleri çıkıyor
Para olmayinca el mahkum oluyorHoca kiralık istemiyorum demişti ama sürekli kiralık haberleri çıkıyor
Hoca bu inatçıdır.Para olmayinca el mahkum oluyor![]()
Bu durum ligin ne kadar kalitesiz olduğunu ortaya koyuyor işte Talisca şu an Çin’de Sörloth ise Leipzig’de 11’e giremiyor.Bu ligde belli başlı futbolcu profilleri her zaman iş yapar.
a.albayrak transferlerden elini ayağını çekti adam gidip o dönem falcaoyu ikna etmişti o dönem için büyük işti falcao patlayınca transfere karışmıyor parada vermiyor cebinde parası olan adam gelip başkan olmalı artık cebinden verecek 10-20 milyon euro getirecek 3-5 yıldız ünal aysal dönemini özlüyorum dursun özbek dönemini özlüyorum şimdi eski başkanlara düşman olanlar beni eleştirebilir ama şuanki yönetimden 10 kat iyiydiler en azından yıldız yağıyordu havalimanlarında oyuncu karşılışıyorduk bir heyecan vardıcengiz çıkarabileceğimiz en iyi başkansa biz kapıya kildi vuralım.
Ben daha ileriye gidiyorum.Bu adamların Galatasaraylı olguğunada inanmıyorum..Sırf reklamını yapmak için başkan oluyorlar bunlar. Aynı aysal gibi dursun gibi..
diagneyi sakaktaki 10 yaşında çocuğa izlettir o paralar etmeyeceğini söyler.burak elmas cengizden kötü olmaz.En fazla onun kadar olur.
Galatasaray, İrfan Can Kahveci için Diagne'nin içinde yer aldığı bir formül düşünüyor.
Göksel Gümüşdağ: "Takas teklifi yapılırsa Galatasaray'dan Marcao'yu isteriz. Onlar ne der bilmiyorum."
ben bu takasa okeyim
ız ünal aysal dönemini özlüyorum dursun özbek dönemini özlüyorum
Bu adamlar üst düzey oyuncular zaten ona lafım yok ama ben burada avrupa ligleriyle aramızda olan kalite farkını kastettim.Bu adamlar üst düzey oyuncular.Bizim lig kalitelide olsa fark yaratacak düzeyde adamlar.
renktaş öyle bir anlatmışsın ki bizim lig bu adamları ön plana çıkarmış gibi.
evet isim olarak bu bahsettiğin duruma örnek olabilecek oyuncular var.Ama onlar bu isimler değil.
inen uçakları özledim gomisin gelişini özledim yıldız yağıyordu her gün şimdi hashüs peşinde koşuyoruz paraysa para adam koyuyordu şampiyon yaptı 2 yıl daha ne yapsınDursun ozbek donemini ozleyen adama ne denebilir ki? Allah baska dert vermesin!!
Bu doğrumu yavSen kalk Trezeguet + Diagne = 10 m istediklerinde alma İkisinide
Sonra git tek başına aynı parayı diagne ye ver.
Ne kadar mal olduklarını orda anlamalıydık