- 5 Ağustos 2019
- 1.099
- 801
- 608
Yerli gattuso atakan çankaya acaba gelir mi bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene sonunda Emre Güralla Güray Vural'ı alırsak şaşırmam..
Hemmen kabul ediyorlarsairfancan için başşşakşehire diagne + 5 versek mi rengim
Insani duygularımızı bir kenara bırakıp sadece futbol üzerinden bakarsak, bence Omar istenilen performansı veremedi sanki. O patlayıcı etkiyi yapamadı. Daha iyi bir sağ bek alınmalı.etebo ve sekidika'dan daha fazlasini gönderebilirsek basari olur. babel, falcao ve diagne'den katki alabilecegimizi cok düsünmüyorum ben sahsen. ihtiyaclara gelecek olursak kanat, forvet ve orta saha kesin olarak lazimdi, simdi omar muhtemelen sezonu kapattigi icin en acilinden kiralik sag bek bulmamiz lazim. yaz dönemi iyi sag bekler bosa cikiyor ama bonservis veremiyoruz, ingilterede kadro disi kalmis bir sag bek alinabilir.
Kagit uzerinde harika olurduKral Can
Onyekuru
Şörlot
Bu üçlü bitmeli 5 gün içinde açıklanmalı![]()
Ha.rezil bir transfer olacagini kim bilebilirdi? kumar oynadik, maalesef tutmadi. her kiralik oyuncu tutacak diye bir sey yok. stoke city bile elden cikarmak istiyordu bu adami... seri ve lemina'dan daha düsük seviye oyuncu.
kiraya 675 bin gibi bi para verdik üstelikHa.
Adam 5 ya topa dokunmamıştı. Ronaldo olsa form tutan kadar Ömer Bayram performansı verirsin.
Bu herifin transferi bayağı yönetici mallığı
675 bin euroya finlandiyanin köyünden siyahi fişek topçu bulurduk.kiraya 675 bin gibi bi para verdik üstelik
Zickernagel zu Watford
![]()
Zinckernagel, Watford'a transfer oldu - ensonhaber.com
Süper Lig takımları Fenerbahçe ve Trabzonspor'un istediği Philip Zinckernagel, Championship ekibi Watford ile anlaştı.m.ensonhaber.com
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş kusura bakmada içinde sese sıçayımIcimden bir ses bu aksam puan veya puanlar kaybedecegimizi soyluyor
Alttan isitmaliymis. Fatih zengin birimagara soguk muydu kardas
Kazanirsak sicabilirsin izin veriyorum kazanamazsak ben kimi neyse umarim kazaniriz ama icimde kotu bir His varRenktaş kusura bakmada içinde sese sıçayım