Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene sonunda Emre Güralla Güray Vural'ı alırsak şaşırmam..
22208.webp

etebo ve sekidika'dan daha fazlasini gönderebilirsek basari olur. babel, falcao ve diagne'den katki alabilecegimizi cok düsünmüyorum ben sahsen. ihtiyaclara gelecek olursak kanat, forvet ve orta saha kesin olarak lazimdi, simdi omar muhtemelen sezonu kapattigi icin en acilinden kiralik sag bek bulmamiz lazim. yaz dönemi iyi sag bekler bosa cikiyor ama bonservis veremiyoruz, ingilterede kadro disi kalmis bir sag bek alinabilir.

etebo ve sekidika'dan daha fazlasini gönderebilirsek basari olur. babel, falcao ve diagne'den katki alabilecegimizi cok düsünmüyorum ben sahsen. ihtiyaclara gelecek olursak kanat, forvet ve orta saha kesin olarak lazimdi, simdi omar muhtemelen sezonu kapattigi icin en acilinden kiralik sag bek bulmamiz lazim. yaz dönemi iyi sag bekler bosa cikiyor ama bonservis veremiyoruz, ingilterede kadro disi kalmis bir sag bek alinabilir.
Insani duygularımızı bir kenara bırakıp sadece futbol üzerinden bakarsak, bence Omar istenilen performansı veremedi sanki. O patlayıcı etkiyi yapamadı. Daha iyi bir sağ bek alınmalı.

rezil bir transfer olacagini kim bilebilirdi? kumar oynadik, maalesef tutmadi. her kiralik oyuncu tutacak diye bir sey yok. stoke city bile elden cikarmak istiyordu bu adami... seri ve lemina'dan daha düsük seviye oyuncu.
Ha.
Adam 5 ya topa dokunmamıştı. Ronaldo olsa form tutan kadar Ömer Bayram performansı verirsin.
Bu herifin transferi bayağı yönetici mallığı

Bu Babel 10 maçtır oynamıyor hayırdır ya giden gelmiyor koyduğumun yerinde.
Falcao-babel-belhanda vs ne varsa yarın serbest bırakmak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt