Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig seviyesinde bile yedek kalacak oyuncularla 11 kurmak zorunda olup hala oynadığımız oyuna kafa yormak gereksiz. Direk oynayacak min. 4 transfer lazım sonra bakarız oyuna.

Aga hayatimda hic futbol oynamadim ..Galaatasaray maclarindan baska macta izlemem yani futbol bilgim hic yok .Ama gelipte Futboldan o kadar uzak kalmis luyindamayi elestirmeye kalkarsaniz siz benim kadar bile futboldan anlamiyorsunuz demektir.Eski hizi eski cevikligi yok bu cok belli bu adaminn kendini toparlamasi icin ust uste maclara cikmasi lazim bunlari goremiyorsaniz bosuna mac izliyorsunuz demektir.

Hayatımda, ki 26 yaşındayım, Luyimdama'dan daha kazma stoper görmedim.

Galatasaray futbol takımında izlediğim, Servet, Gökhan Zan ve Ali Turan dahil en kazma, en iğrenç stoperdir.

Devre arası da NAH teklif gelir. Kazma oğlu kazma.

1 gün bile beğenmedim, 1.. ilk günden klasik Afrikalı stoper olduğu anlaşılırken burada Marcao satılsın Luyindama kalsın diyenler vardı. Bravo size de vallah.
Daha kazmasını görmediysen , şu ana kadar futbolu oturduğun uzvunla izlemişsin demektir.

Kötüydü herkes kabul ediyor da, cılkını çıkarmayalım.

90 dk kapananan takıma karşı net pozisyonumuz neredeyse yok. Ayrıca Emre Kılınç, Ömer, Sekidika, Emre Akbaba, Belhanda, Şener, Diagne, Falcao, Babel... hangisi aldığı parayı hakediyor ?

Çok bildiğini zanneden romantik Galatasaray taraftarının yüzünden girmeyen kazık kalmadı

Yeter artık ya

Şu transfer işlerini adam akıllı birileri yapsın

Luyindama tartışılacak adam değil, sakatlık dönüşü bazı arkadaşların düşündüğü gibi kolay olmuyor maalesef, hele bağ sakatlıkları.Yürürken korkuyorsun bişey olurmu acaba diye.
Formda bi Luyindama ligin çok üzerinde emin olabilirsiniz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha kazmasını görmediysen , şu ana kadar futbolu oturduğun uzvunla izlemişsin demektir.

Kötüydü herkes kabul ediyor da, cılkını çıkarmayalım.

Daha kazmasını görmedim. Sen gördün mü?

Ekleyim üstüne: pozisyon bilgisi ve top tekniği bu kadar kötü oynayan bir başka stoperi Galatasaray forması altında görmedim.

Ahmet Çalık, Ali Turan ve Luyindama benim için aynı seviyedeler.

Luyindama’nın çok iyi olduğu maçlar da var kaldı ki sakatlıktan önceki hali malum. Fakat sen değer kazanmasını beklediğin adamı yedeğe çeker yerine Donk gibi kapasitesi sınırlı adamı ısrarla oynatırsan, oyuncunun özgüvenini ve yeteneğinin körelmiş halini izlemek zorunda kalırsın.

1.Muslera
2.Omar
3.Linnes
4.Luyindama
5.Marcao
6.Donk
7.Saracchi
8.Etebo
9.Belhanda
10.Babel
11.Feghouli
12.Sekidika
13.Falcao
14.Diagne
15.Ozornwafor

Bu boldlanan oyunculardan bir fayda gelmez artik maalesef kalan sezonda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt