- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Lig seviyesinde bile yedek kalacak oyuncularla 11 kurmak zorunda olup hala oynadığımız oyuna kafa yormak gereksiz. Direk oynayacak min. 4 transfer lazım sonra bakarız oyuna.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luyindama buradan pl yapsin 2 ay sonra degeri 40m euro olur siz ne diyorsunuz?11 milyon
4 veren olmaz.
Olur ise sana forma hediye edeceğim.
HahahaLuyindama buradan pl yapsin 2 ay sonra degeri 40m euro olur siz ne diyorsunuz?
Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur ne uğraşıyon yav.Luyindama buradan pl yapsin 2 ay sonra degeri 40m euro olur siz ne diyorsunuz?
Saraccide kalmasin. Kalsin dedigim yabanci yok 3u disinda evet. Defansttanda 1 ini satacanki transfer yapasinSeneye Muslera, Marcao, Luyindama ve Saracchi disinda kalsin dediginiz oyuncu var mi? Yabancilarimiz gercekten hic katki vermiyor.
Daha kazmasını görmediysen , şu ana kadar futbolu oturduğun uzvunla izlemişsin demektir.Hayatımda, ki 26 yaşındayım, Luyimdama'dan daha kazma stoper görmedim.
Galatasaray futbol takımında izlediğim, Servet, Gökhan Zan ve Ali Turan dahil en kazma, en iğrenç stoperdir.
Devre arası da NAH teklif gelir. Kazma oğlu kazma.
1 gün bile beğenmedim, 1.. ilk günden klasik Afrikalı stoper olduğu anlaşılırken burada Marcao satılsın Luyindama kalsın diyenler vardı. Bravo size de vallah.
Daha kazmasını görmediysen , şu ana kadar futbolu oturduğun uzvunla izlemişsin demektir.
Kötüydü herkes kabul ediyor da, cılkını çıkarmayalım.
Haklısın üstad istemiyordum, bunlara göre messi.Hadi yaw transfer yapin su mac AYTAC bile olsa fark ederdi rotasyona adam lazim degilcilere anons edeyim
Donkun mu pozisyon bilgisi yuksek. Vay be muhsinSavunmaya özellikle Marcao ve futbolu bilen, pozisyon bilgisi yüksek olan Donk'a lafım yok benim zaten.
Daha kazmasını görmedim. Sen gördün mü?
Ekleyim üstüne: pozisyon bilgisi ve top tekniği bu kadar kötü oynayan bir başka stoperi Galatasaray forması altında görmedim.
Ahmet Çalık, Ali Turan ve Luyindama benim için aynı seviyedeler.