Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Zeki Çelik: "İstanbulspor'da oynarken Lille sportif direktörü Luis Campos benimle bire bir konuşmak istedi. O gün Campos'a, 'Çok yorgunum. Seni tanımıyorum. Sonra konuşalım.' dedim. Bugün bile Luis Campos ile bunu hatırlar güleriz"

2020040249030409.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201207-142920.webp
    Screenshot_20201207-142920.webp
    77,5 KB · Görüntüleme: 34
Mehmet Zeki Çelik: "Restoranlarda komik tecrübeler yaşadım. Masaya oturuyorum, garsonlar menüyü getiriyor ve 15 dakika sonra bir daha geliyor. 45 dakika sonra da yemek önümüze geliyor. Beni unutuyorlar sanıyordum ama Fransız yemek kültürü böyleymiş. Önce sohbet, sonra yemek"

zeki_celik_of_lille_osc_during_the_uefa_champions_league_group_h_1426070.jpg

@Can Karabacak

Mehmet Zeki Çelik: "Restoranlarda komik tecrübeler yaşadım. Masaya oturuyorum, garsonlar menüyü getiriyor ve 15 dakika sonra bir daha geliyor. 45 dakika sonra da yemek önümüze geliyor. Beni unutuyorlar sanıyordum ama Fransız yemek kültürü böyleymiş. Önce sohbet, sonra yemek"

zeki_celik_of_lille_osc_during_the_uefa_champions_league_group_h_1426070.jpg

@Can Karabacak

Marcao'yu 13-15'e okutursan 3'e 5'e Portekiz'den yine benzer özellikle oyuncu alırsın. Takımda Luyi dahil tüm oyuncular için geçerli bu. Muslera gibi takımı taşıyacak adamı bu devirde 15'e de alamazsın. Muslera satılıp benzer meblağ ile yeri de doldurulamayacak bir adam olduğu için takımın tek değişilmezi, gerisinin ikamesi bulunur.

sol ayakli pasor stoper zor bulunuyor

cok iyi arastirmak lazim

son oynadığımız maçlarda ilk 11 den sarachi-omar-arda-falcao-luyindama yok valla allah nazarlardan korusun

Ali Akman ve burak inceyi kaçırmamak lazım elden ne geliyorsa yapılmalı.. sırf şu çocuklar için 3-4 haftadır PTT ligi izlemeye başladım.. dün Antalya maçı vardı açtım Altınordu maçını izledim.. Ayrı keyfi oluyormus genç oyuncu izlemenin PTT maçını para verseler izlemem normalde..

Ali Akman ve burak inceyi kaçırmamak lazım elden ne geliyorsa yapılmalı.. sırf şu çocuklar için 3-4 haftadır PTT ligi izlemeye başladım.. dün Antalya maçı vardı açtım Altınordu maçını izledim.. Ayrı keyfi oluyormus genç oyuncu izlemenin PTT maçını para verseler izlemem normalde..
Burak İnce gerçekten farklı değil mi reis ? çocuk 15-16 yaşında piyasaya çıktı çatır çatır oynuyor umarım kariyeri hep yukarı gider

Burak İnce gerçekten farklı değil mi reis ? çocuk 15-16 yaşında piyasaya çıktı çatır çatır oynuyor umarım kariyeri hep yukarı gider
Vuruşları szobozslai gibi ayak içi havadan sert vurabiliyor yerli oyuncularda çok nadir oluyor bu özellik.. Ama bu transfer Ali akmandan daha zor gibi geliyor Burak'ın potansiyeli çok büyük sanki direk Avrupa yapacak gibi

Vuruşları szobozslai gibi ayak içi havadan sert vurabiliyor yerli oyuncularda çok nadir oluyor bu özellik.. Ama bu transfer Ali akmandan daha zor gibi geliyor Burak'ın potansiyeli çok büyük sanki direk Avrupa yapacak gibi
Ne yalan söyleyeyim o yüzden doğrudan Avrupa'ya gitmesini isterim Burak İnce'nin belki yeni bir Cengiz/Çağlar olabilir o çocuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt