Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Burak İnce ile birlikte Yigit Emre Celtik var bir de Altınordu forması giyen 17 yaşında o çocuk da takip edilesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak İnce için bir yerlerde bonservis fazla ödeyemediğimiz için %30 sonraki satıştan pay+bonservis ile almak istediğimiz yazılmıştı.Ali Akman ve burak inceyi kaçırmamak lazım elden ne geliyorsa yapılmalı.. sırf şu çocuklar için 3-4 haftadır PTT ligi izlemeye başladım.. dün Antalya maçı vardı açtım Altınordu maçını izledim.. Ayrı keyfi oluyormus genç oyuncu izlemenin PTT maçını para verseler izlemem normalde..
Kullandığın kelimelere dikkat et klavye delikanlısı boş yapmayı kes insanların suratına söyleyemeceğin kelimeleri yazmak ne kolay, ne güzel memleket be senin gibi sosyal medya trolleriyle uğraşmak !Sen hangi paralel evrendeki maçları izliyorsun ruh hastası ? Luyindama'yı izleyen biri nasıl böyle bir mesaj yazar ?
Gayet açık ve net bize uymuyor stili oyun tarzı EPL'de iş yapabilir, bize geldiğinden beri ekstra bir performansı bence olmadı, para yapacak 2-3 adam var aralarından gittiğinde bize en az kan kaybettirecek adam.Semihle mi karistirdin
Belhanda’nin son sezonu... son aylari... son maclari... seni unutmayacagiz kral...
Ekli dosyayı görüntüle 103458
Yine yusuf yine bi senaryoBelhanda’nin son sezonu... son aylari... son maclari... seni unutmayacagiz kral...
Ekli dosyayı görüntüle 103458
ahbap onu bunu bırak da hani basket takımımız iyiydi? sezon başı boşuna ümitlendirdin beni
Yine yusuf yine bi senaryo
yeter ulan yeter!!!!!!!!
Bassogog fena degilde digeri kim?
ulan biz niye teixeirayi beles düsünmüyoruz
Beyini calisan belese getirir kisinTeixera ligin icinden gecer
Beyini calisan belese getirir kisin
Bakalim. Bplde büyük takimlar almaz. Everton felan bile dolu o mevkideAdam aslinda kariyerinin su döneminde Avrupanin her takiminda rahatlikla oynayabilir sanki yaw. PL fln rahat oynar
Emre Akbaba'nın Arda'nın oynadığı yere koy maç kazandırsın sanaBassogog fena degilde digeri kim?
ulan biz niye teixeirayi beles düsünmüyoruz
Falcao gidiyormus zaten kisin.Emre Akbaba'nın Arda'nın oynadığı yere koy maç kazandırsın sana
Ama işte Falcao'su Babel'i Belhanda'sı Feghouli'si zaten yaşlı ve aşırı maliyetli oyuncularımız var. Şunları temizleyebilsek Teixeira için yer açılabilirdi kadromuzda