Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak İnce ile birlikte Yigit Emre Celtik var bir de Altınordu forması giyen 17 yaşında o çocuk da takip edilesi

Ali Akman ve burak inceyi kaçırmamak lazım elden ne geliyorsa yapılmalı.. sırf şu çocuklar için 3-4 haftadır PTT ligi izlemeye başladım.. dün Antalya maçı vardı açtım Altınordu maçını izledim.. Ayrı keyfi oluyormus genç oyuncu izlemenin PTT maçını para verseler izlemem normalde..
Burak İnce için bir yerlerde bonservis fazla ödeyemediğimiz için %30 sonraki satıştan pay+bonservis ile almak istediğimiz yazılmıştı.

Emre Çolak hayırlı olsun
Q1hhqv.gif

Luyindama İngiltere ligindeki o azman forvetlere bariyer etkisi yapar. Satilirsada ota boka milyon paundlar veren ingizler bir zahmet 30 ateslesinler

Sen hangi paralel evrendeki maçları izliyorsun ruh hastası ? Luyindama'yı izleyen biri nasıl böyle bir mesaj yazar ?
Kullandığın kelimelere dikkat et klavye delikanlısı boş yapmayı kes insanların suratına söyleyemeceğin kelimeleri yazmak ne kolay, ne güzel memleket be senin gibi sosyal medya trolleriyle uğraşmak !

Luyindama'yı Cannavaro gibi görüyorsan o senin bakış açın, geldiğinden beri 31 maç sakatlıktan kaçırmış bir adam, üstelik ayağı da iyi değil, bireysel hataları geldiğinden beri ortada, çift haneli bonservislere bu piyasada satılabilecek adam, şuana kadar takımın çehresini değiştirecek ne yaptı ? Marcao 2 maç oynamasın takımın tüm dengesi bozuluyor, Luyindama o etkide bir oyuncu asla olmadı olamazda, satılacak para yapacak adamlar içinde gitmesi bizi en az etkileyecek isim.

ahbap onu bunu bırak da hani basket takımımız iyiydi? sezon başı boşuna ümitlendirdin beni

Oyuncu bazında baktığında kötü parçalar değil sistemin oturmaması rollerin paylaşılamaması sıkıntı, geçen senede benzer şeyleri yazdım ki parçalar arasında uyum yakalandı ve ortaya doğru oyun vardı, bu senede toparlanılabilir ama takımın direksiyonu geçen senenin en iyi çıkış yapan oyuncularından Hamilton dan alınıp takıma liderlik yapacak bir oyuncuyla mümkün, şu haliyle bile play off yapacaktır.

Bu arada geçen sene parlayan Emre Demir, bu sezon forma şansı bulamıyor. 2022'de sözleşmesi bitiyor. O da yaz transfer dönemi için bir yoklanmalı bence

Bassogog fena degilde digeri kim?

ulan biz niye teixeirayi beles düsünmüyoruz

Nando
Omar Luyi(?) Marcao Saracchi/Emre
Taylan xx
Fegh Teixeira Emre
Diagne

Falcao+Luyi gidiyor diye varsayiyorum

Bassogog fena degilde digeri kim?

ulan biz niye teixeirayi beles düsünmüyoruz
Emre Akbaba'nın Arda'nın oynadığı yere koy maç kazandırsın sana

Ama işte Falcao'su Babel'i Belhanda'sı Feghouli'si zaten yaşlı ve aşırı maliyetli oyuncularımız var. Şunları temizleyebilsek Teixeira için yer açılabilirdi kadromuzda

Emre Akbaba'nın Arda'nın oynadığı yere koy maç kazandırsın sana

Ama işte Falcao'su Babel'i Belhanda'sı Feghouli'si zaten yaşlı ve aşırı maliyetli oyuncularımız var. Şunları temizleyebilsek Teixeira için yer açılabilirdi kadromuzda
Falcao gidiyormus zaten kisin.
belhanda yazin zaten sözlesme bitiyor.

teixeira inanilmaz akilli hamle olur. Hele beles olmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt