- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Henry Onyekuru, Abdürrahim Albayrak'a haber gönderdi: "Lütfen kulübümle görüşün ve bu transferi bitirin, yeniden Galatasaray'da olmak istiyorum." (Posta)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir görüş belirtmedim benbence asıl enteresan olan senin marcoyu hızlı bir oyuncu sanman..
Marcio ile onyekurunun karşılaştığını düşün marcao ağır kalır o yüzden bize en az onyekuru kadar hızlı bi stoper lazımMaicon agirdi mesela. Marcaonun neresi agir lan
bazı gscliler de komaya girer 1 t döneminde 1 anadolu klübünden 2 topçu alırsak
1 taşnan 2 kuş
TFF kuralları gereği sözleşme imzalayamıyoruz.Caulker-Salih ile 1-1-2021 itibariyle sözleşme imzalasak (sezon sonu için) muazzam olur. Fahiş fiyatlar çeken anadolu kulüplerine kapak olur
xavi iyi oyuncu dedi diye veya fransa milli takimda oynadi diye ovunulen istikrarsiz tembel topcularla hayal kirikliga ugramaktansa rizenin yedegi, kayserinin yedegiyle sampiyonlugu kovalayalim innit
bugüne kadar okudugum en sasirtici yorum olabilirMarcio ile onyekurunun karşılaştığını düşün marcao ağır kalır o yüzden bize en az onyekuru kadar hızlı bi stoper lazım
Jdjfkfk sanki futbol profesörü len ne anlarsın futboldan sen millete ders veriyon.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet hatta bir dönem paralarını kaybetmişti sonradan kurtulmuştu öyle haberler okumuştum herkesin zamanında hataları olabilir tabikialkol sorunu vardi diye biliyorum
poker sorunu da mi varmis
Evet hatta bir dönem paralarını kaybetmişti sonradan kurtulmuştu öyle haberler okumuştum herkesin zamanında hataları olabilir tabiki
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ocak ayında kendi ayağımıza sıkıp uzun zamandır yakaladığımız en net stoper ikilisini bozmaya hiç gerek yok Dünya üzerinde bunun olmasını isteyen tek taraftar grubu bizimkidir sanırım İlla transfer bağımlısı olmaya gerek yok eğer bir yeri bozmadan transfer yapamıyorsan yapmayacaksın bu kadar basit stoper hattını bozduktan sonra ne olacak ? Ocak ayında millet en formda en vitrin yapmış oyuncularını bize satacak mı sanıyorsunuz ? neymiş "Luyindama gitsin Caulker gelsin" siz hiç Caulker'i izlediniz mi ? Luyindama gibi atletik özellikleri zirvede olan bir stoperi satıp Caulker'i almak istiyorsunuz sonra defans hattını orta sahaya yakın kuracaksın ? müthiş zeka müthiş taktik aman sakın bunu Fenerbahçe'ye Beşiktaş'a filan duyurmayın Dünyadaki bir zeki sizsiniz çünkü Luyindama'yı satıp Caulker'i oraya koyunca her şey hallolacak değil mi ? Caulker'i koyarız kaleden 40-50 metre ileriye çekebiliriz değil mi ? muazzam bir atlet çünkü Caulker 40-50 metreyi depar ile kapatabilecek bir oyuncu ?
Bir zeki sizsiniz anasını satayım Luyindama'nın bire bir alternatifi çünkü Caulker...
Ocak ayında inanılmaz değişikliklik yapmaya gerek yok kadromuz eksik katılıyorum ama bunun yolu kadronun başka yerlerini bozmak değil. Muslera'nın takıma katılması ile olacak ilk 11 şudur
![]()
Yapabilirsek A.Musa gibi free bir transfer yapılır oraya o da olmaz ise Oğulcan/Babel veya Akbaba bir şekilde doldurulur orası
Ocak ayında kendi ayağımıza sıkıp uzun zamandır yakaladığımız en net stoper ikilisini bozmaya hiç gerek yok Dünya üzerinde bunun olmasını isteyen tek taraftar grubu bizimkidir sanırım İlla transfer bağımlısı olmaya gerek yok eğer bir yeri bozmadan transfer yapamıyorsan yapmayacaksın bu kadar basit stoper hattını bozduktan sonra ne olacak ? Ocak ayında millet en formda en vitrin yapmış oyuncularını bize satacak mı sanıyorsunuz ? neymiş "Luyindama gitsin Caulker gelsin" siz hiç Caulker'i izlediniz mi ? Luyindama gibi atletik özellikleri zirvede olan bir stoperi satıp Caulker'i almak istiyorsunuz sonra defans hattını orta sahaya yakın kuracaksın ? müthiş zeka müthiş taktik aman sakın bunu Fenerbahçe'ye Beşiktaş'a filan duyurmayın Dünyadaki bir zeki sizsiniz çünkü Luyindama'yı satıp Caulker'i oraya koyunca her şey hallolacak değil mi ? Caulker'i koyarız kaleden 40-50 metre ileriye çekebiliriz değil mi ? muazzam bir atlet çünkü Caulker 40-50 metreyi depar ile kapatabilecek bir oyuncu ?
Bir zeki sizsiniz anasını satayım Luyindama'nın bire bir alternatifi çünkü Caulker...
Ocak ayında inanılmaz değişikliklik yapmaya gerek yok kadromuz eksik katılıyorum ama bunun yolu kadronun başka yerlerini bozmak değil. Muslera'nın takıma katılması ile olacak ilk 11 şudur
![]()
Yapabilirsek A.Musa gibi free bir transfer yapılır oraya o da olmaz ise Oğulcan/Babel veya Akbaba bir şekilde doldurulur orası
...Cukru susarmisin abilerin transfer konusuyo
var mi rahatsizligin