- 6 Eylül 2014
- 93.876
- 64.677
- 4.608
Yediniz herifi. Neguzel bize hayaller kurduruyordu@Özgür ayten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yediniz herifi. Neguzel bize hayaller kurduruyordu@Özgür ayten
Sanirim Caulker In Luyindama out gibi biseyler olacak
Bize bu oyuncular lazım aldığımızda son kullanıcısı olmayacağız.
![]()
ROMAN YAREMCHUK ( FORVET )
![]()
ATİLLA SZALAİ ( SOL STOPER )
![]()
PATRİCK BERG ( ORTASAHA ÖN LİBERO )
![]()
PHİLİP ZİNCKERNAGEL ( 10 NUMARA ) BONSERVİSSİZ
Marcao mu ağır?Caulkera herkes olumlu bakıyorda kendisi ağır bir oyuncu marcaoda öyle..Sıkıntı olabilir bizim için..
tabiki caulkerı çok fazla detaylı izlemedim. belkide futbol zekasıyla bu açığını büyük bir oranda kapatıyorda olabilir.Bunda sıkıntı yok.Ama eğerki liyundama giderse marcaonun yanına daha hızlı bir stoperin gerektiğini düşünüyorum.Aslında liyundama yerine marcao gitse daha iyi olur.
bu patrick berg southamptonda değil mi yoksa ben oyunla mı karıştırıyorumBu son kullanıcı olayını çok fazla abartıyoruz.
Uygun ücretle bize katkı sağlayabilecek ama son kullanıcısı olduğumuz oyuncularda transfer edilebilir.
Bu saydığımız isimlerde elde kalabilir.Zarara uğrayabiliriz..
tamamen genç oyuncu saplantısından vazgeçmemiz gerekiyor.
Tabiki herkes ister takımı genç yetenekli oyunculardan kurmak..Ama imkansız..O yüzden karma yapmak zorundayız.
Caulker zamanında poker işlerine girmeseydi zaten buralara düşmezdi yolu Liverpool çıkışlı çok potansiyelli olarak görülüyordu Alanya da oynadığından şüphe etmenize gerek yok oyun zekası yüksek ve lider stoperCaulkera herkes olumlu bakıyorda kendisi ağır bir oyuncu marcaoda öyle..Sıkıntı olabilir bizim için..
tabiki caulkerı çok fazla detaylı izlemedim. belkide futbol zekasıyla bu açığını büyük bir oranda kapatıyorda olabilir.Bunda sıkıntı yok.Ama eğerki liyundama giderse marcaonun yanına daha hızlı bir stoperin gerektiğini düşünüyorum.Aslında liyundama yerine marcao gitse daha iyi olur.
Marcao mu ağır?
Enteresanevet..
bu patrick berg southamptonda değil mi yoksa ben oyunla mı karıştırıyorum
aynen renktaş ama fm 2021 de primer liginde saouthamptona gitmiş baktım benim kariyerdenorveç ligi bodo glimtde oynuyor
Enteresan
Caulker zamanında poker işlerine girmeseydi zaten buralara düşmezdi yolu Liverpool çıkışlı çok potansiyelli olarak görülüyordu Alanya da oynadığından şüphe etmenize gerek yok oyun zekası yüksek ve lider stoper
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Caulker zamanında poker işlerine girmeseydi zaten buralara düşmezdi yolu Liverpool çıkışlı çok potansiyelli olarak görülüyordu Alanya da oynadığından şüphe etmenize gerek yok oyun zekası yüksek ve lider stoper
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Caulker-Salih ile 1-1-2021 itibariyle sözleşme imzalasak (sezon sonu için) muazzam olur. Fahiş fiyatlar çeken anadolu kulüplerine kapak olur