Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanirim Caulker In Luyindama out gibi biseyler olacak

Caulkera herkes olumlu bakıyorda kendisi ağır bir oyuncu marcaoda öyle..Sıkıntı olabilir bizim için..

tabiki caulkerı çok fazla detaylı izlemedim. belkide futbol zekasıyla bu açığını büyük bir oranda kapatıyorda olabilir.Bunda sıkıntı yok.Ama eğerki liyundama giderse marcaonun yanına daha hızlı bir stoperin gerektiğini düşünüyorum.Aslında liyundama yerine marcao gitse daha iyi olur.

Milletin arkasindan konusmak bizlere yakisik almaz. Bosverin gecti bitti.

Bize bu oyuncular lazım aldığımızda son kullanıcısı olmayacağız.

roman-yaremchuk-kaa-gent-1604923858-50831.jpg

ROMAN YAREMCHUK ( FORVET )

images

ATİLLA SZALAİ ( SOL STOPER )

A0qHguWc.jpg

PATRİCK BERG ( ORTASAHA ÖN LİBERO )

philip-zinckernagel-fk-bodo-glimt-1603284337-49631.jpg

PHİLİP ZİNCKERNAGEL ( 10 NUMARA ) BONSERVİSSİZ

Bu son kullanıcı olayını çok fazla abartıyoruz.
Uygun ücretle bize katkı sağlayabilecek ama son kullanıcısı olduğumuz oyuncularda transfer edilebilir.

Bu saydığımız isimlerde elde kalabilir.Zarara uğrayabiliriz..
tamamen genç oyuncu saplantısından vazgeçmemiz gerekiyor.
Tabiki herkes ister takımı genç yetenekli oyunculardan kurmak..Ama imkansız..O yüzden karma yapmak zorundayız.

Caulkera herkes olumlu bakıyorda kendisi ağır bir oyuncu marcaoda öyle..Sıkıntı olabilir bizim için..

tabiki caulkerı çok fazla detaylı izlemedim. belkide futbol zekasıyla bu açığını büyük bir oranda kapatıyorda olabilir.Bunda sıkıntı yok.Ama eğerki liyundama giderse marcaonun yanına daha hızlı bir stoperin gerektiğini düşünüyorum.Aslında liyundama yerine marcao gitse daha iyi olur.
Marcao mu ağır?

Bu son kullanıcı olayını çok fazla abartıyoruz.
Uygun ücretle bize katkı sağlayabilecek ama son kullanıcısı olduğumuz oyuncularda transfer edilebilir.

Bu saydığımız isimlerde elde kalabilir.Zarara uğrayabiliriz..
tamamen genç oyuncu saplantısından vazgeçmemiz gerekiyor.
Tabiki herkes ister takımı genç yetenekli oyunculardan kurmak..Ama imkansız..O yüzden karma yapmak zorundayız.
bu patrick berg southamptonda değil mi yoksa ben oyunla mı karıştırıyorum

Caulker zamanında poker işlerine girmeseydi zaten buralara düşmezdi yolu Liverpool çıkışlı çok potansiyelli olarak görülüyordu Alanya da oynadığından şüphe etmenize gerek yok oyun zekası yüksek ve lider stoper

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marcao agir degil yav. Hic agir oyuncu gormediniz sanirim.

Caulker zamanında poker işlerine girmeseydi zaten buralara düşmezdi yolu Liverpool çıkışlı çok potansiyelli olarak görülüyordu Alanya da oynadığından şüphe etmenize gerek yok oyun zekası yüksek ve lider stoper

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dediğim gibi benim düşüncem marcao ile iyi bir ikili olmaz.Bu oyuncu hakkında ağır olması dışında çok detaylı bilgi veremem.Muhakkak ingilterede uzun süre oynamak çok önemli bir kriter .Özellikle bizim oyun tarzımız belli.Bizim stoperlerden birisi kesinlikle hızlı olmalıdır.

Caulker-Salih ile 1-1-2021 itibariyle sözleşme imzalasak (sezon sonu için) muazzam olur. Fahiş fiyatlar çeken anadolu kulüplerine kapak olur

bazı gscliler de komaya girer 1 t döneminde 1 anadolu klübünden 2 topçu alırsak
1 taşnan 2 kuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt