Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kenan karaman ile kaan Ayhan i alsaydik yaz doneminde Marcao yu satıp falcao ve belhandayi gönderip güzel bir takım kurulurdu bu yönetim den çok birşey beklememek lazım .
Onyekuru kenan karaman berat Mehmet Özcan alınabilir kesin bir forvet alınmalı cagne falcao güvenilmez
Saracci nin yerine de birini düşünmek lazim şimdiden

Bilerek transfer yapmayan yönetim aynen devam ettiği için transfer beklentim hiç yok.

Yerli oyunculardan iyi verim almaya başladık özellikle de taylan ve emre den. Yabancı sınırına karşı elimiz daha da kuvvetlenir bence kenan transferiyle. Çok düz oyuncu ama yeri geldiğinde oğulcan bile iyi katkı veriyor kenan da iş yapar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sol bek için bizim lig için belki zamanında hainlik yaptı bize gelmedi ama Asamoah alınabilir klupsuz Juventus ve interde sol bek sol açık orta sahada oynamış adam sonuçta iki üç sene idare eder bizi

Kenan karaman ile kaan Ayhan i alsaydik yaz doneminde Marcao yu satıp falcao ve belhandayi gönderip güzel bir takım kurulurdu bu yönetim den çok birşey beklememek lazım .
Onyekuru kenan karaman berat Mehmet Özcan alınabilir kesin bir forvet alınmalı cagne falcao güvenilmez
Saracci nin yerine de birini düşünmek lazim şimdiden
Berat muazzam olurdu

Out
Belhanda
Etebo
Falcao (yeni forvet alinirsa)

IN
Golovin
Onye
Okay
Seri
Ahmed muss
Berat

simdi degil de yazin potansiyelli bi kaleci alip kiraya vermek lazim

Başlığı görünce ister istemez böyle bir tepki verdim. Yeni sezon ho . İnşallah bizim adımıza verimli bir dönem olur bu sefer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt