Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.611
- 101.807
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakin ol Sen Sergen zeren degilsin o bile artik bu kadsr transfer istemiyor.Şampiyon olmak istiyor muyuz ?
Onyekuru Ahmet Musa Asamoah üçü de nigeryali galiba alalım falcao saracci etobo cagne yollayalım sekidika kiralık yollayalim
Kenan karaman ,Burak kapacak ,berat ,Mehmet Özcan ,Ali Akman al hem geleceği kurtar hem şampiyon ol
Sol bek sorunu yaşayacağız farkinda değilizBu gelmesini istediğin adamlar gelsede şampiyonluk şansın şu andaki şampiyonluk şansından fazla olmaz.
Şampiyonluk şansını daha ffazla artırmak istiyorsak bu işi riske atmak istemiyorsak daha net daha iyi isimler alınmalıdır.
Şu sayfaya kadar genel yorumlara bakınca işimizin zor olduğunu düşünüyorum.Gene kadro yetercilerde çok fazla..Bir iki transfer yeter yorumlarıda çok fazla..Bu inanılmaz bir durum..keşke şu son maçlarda puan kaybı olsaydı diyorum.Çünkü buradaki söylemler yüzdeyüz değişecekti..bu çapsız yönetimde kesinlikle bu doğrultuda düşünüyor.Zaten doğru düşünselerde bunu uygulayacak ne ekonomik olarak nede iş bitiricilik olarak o çap yok bunlarda.
her sene bıkmadan usanmadan yapılan aynı yorumlar ve yöneticilerin değişmeyen transfer fiyyaskoları..
Alternatifi, gelecek vadedeni, yerlisi vsssi 10 tane adam alıp transfer dönemini çorba yapmamak lazım.
ilk 11 için nereye adam gerekiyorsa 3,4 ,5 artık neyse kaliteli adamları, fark yaratacak adamları alacaksın kapatacaksın transferi..
gerekirse en kötü 3 tane alabiliyorsan üç tane alacaksın ama üst düzey olacak fark yaratcak isimler olmalı..Başka yok alternatifmiş, yok gençmiş falan uğraşmayacaksın.Yatıp kalkıp bunlar üzerinde yoğunlaşacaksın.
örnek ali akman transfer edilecekse bununla sezon sonu uğraşacaksın.ne bileyim yunus mallı isteniyorsa sezon sonnu yapacaksın bu işleri.
bizim önceliğimiz transfer sezonunu çorba yapmadan çok net fark yaratacak adamları alıp transferi kapatmak olmalıdır.
Bu yonetim den transfer beklemiyorum da eksikleri belirtiyorum diyelim bunlar forvetimiz orta sahamiz yok iken lige başlattı biziSakin ol Sen Sergen zeren degilsin o bile artik bu kadsr transfer istemiyor.
Naber lan haki
He gelir heD'Avila, Galatasaray'a forvet önerdi: Dennis!
Henry Onyekuru için İstanbul'a gelen menajer William D'Avila'dan Galatasaray'a sürpriz bir öneri geldi. .
03/12/2020 Perşembe Takvim
Henry Onyekuru için İstanbul'a gelen menajer William D'Avila'dan Galatasaray'a sürpriz bir öneri geldi.
Devre arasında Falcao'nun takımdan ayrılma ihtimaline karşılık hazırlık yapılırken, Fransız menajer, Club Brugge'ın sıkıntılı oyuncusu Emmanuel Dennis'i önerdi.
Takım otobüsünde istediği yere oturmasına izin verilmediği için sorun çıkaran ve kadro dışı bırakılan Dennis'i Galatasaray'a getirebileceğini söyledi. Yönetimin, bu teklifi Fatih Terim'e ileteceği öğrenildi.
23 yaşındaki Nijeryalı forvet Dennis, sağ ve sol açıkta da oynayabiliyor. Club Brugge'ün 1.3 milyon euro'ya transfer ettiği oyuncu, Belçika kulübündeki 115 maçta 29 gol atıp 13 asist yaptı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi