Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cf107d7e-1cc9-4513-9968-961812bd4fe2.jpg

Şampiyon olmak istiyor muyuz ?

Onyekuru Ahmet Musa Asamoah üçü de nigeryali galiba alalım falcao saracci etobo cagne yollayalım sekidika kiralık yollayalim
Kenan karaman ,Burak kapacak ,berat ,Mehmet Özcan ,Ali Akman al hem geleceği kurtar hem şampiyon ol
Sakin ol Sen Sergen zeren degilsin o bile artik bu kadsr transfer istemiyor.

Bu gelmesini istediğin adamlar gelsede şampiyonluk şansın şu andaki şampiyonluk şansından fazla olmaz.
Şampiyonluk şansını daha ffazla artırmak istiyorsak bu işi riske atmak istemiyorsak daha net daha iyi isimler alınmalıdır.

Şu sayfaya kadar genel yorumlara bakınca işimizin zor olduğunu düşünüyorum.Gene kadro yetercilerde çok fazla..Bir iki transfer yeter yorumlarıda çok fazla..Bu inanılmaz bir durum..keşke şu son maçlarda puan kaybı olsaydı diyorum.Çünkü buradaki söylemler yüzdeyüz değişecekti..bu çapsız yönetimde kesinlikle bu doğrultuda düşünüyor.Zaten doğru düşünselerde bunu uygulayacak ne ekonomik olarak nede iş bitiricilik olarak o çap yok bunlarda.

her sene bıkmadan usanmadan yapılan aynı yorumlar ve yöneticilerin değişmeyen transfer fiyyaskoları..

Alternatifi, gelecek vadedeni, yerlisi vsssi 10 tane adam alıp transfer dönemini çorba yapmamak lazım.

ilk 11 için nereye adam gerekiyorsa 3,4 ,5 artık neyse kaliteli adamları, fark yaratacak adamları alacaksın kapatacaksın transferi..
gerekirse en kötü 3 tane alabiliyorsan üç tane alacaksın ama üst düzey olacak fark yaratcak isimler olmalı..Başka yok alternatifmiş, yok gençmiş falan uğraşmayacaksın.Yatıp kalkıp bunlar üzerinde yoğunlaşacaksın.

örnek ali akman transfer edilecekse bununla sezon sonu uğraşacaksın.ne bileyim yunus mallı isteniyorsa sezon sonnu yapacaksın bu işleri.

bizim önceliğimiz transfer sezonunu çorba yapmadan çok net fark yaratacak adamları alıp transferi kapatmak olmalıdır.
Sol bek sorunu yaşayacağız farkinda değiliz
İki forvet iki kanat bir orta saha (en az ) almak zorundayız bu sene şampiyon olabiliriz fener bjk ts başakşehir istikrar yok
Yönetim biraz olsun risk almalı

fatih hoca zamanında almadıgı oyuncuları nedense sonrada deli gibi istiyor

irfancanı akbil 1.5a almıstı genclerden

salih geçen yıl bizden haber bekledi yüzüne bile bakmadık

bunun gibi çok örnekler var

Devre arasında ne kadar kullanabiliriz diye baktım.
Satış-Alış farkı=+1,05 m €
Adem fesih=~+0,22 m€
Ahmet fesih=~+0,11 m€
—————
~+1,38 m €
Telles sayılırsa= +0,85 m €
————
+2,23 m €

Ozan kabak’ın 15-20 arasına satışı olursa ve bu da sayılırsa devre arası yaklaşık 3 m civarı artımız oluyor. Yönetim ne kadar eline cebine atar orası ayrı bir konu

Stopere iyi 1 alternatif

Takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı planlayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in son gözdesi Karagümrüklü Fatih Kurucuk...Terim, 1,92 lik 22 yaşındaki savunma oyuncusunu iki senedir takip ettiriyor. [ Sözcü ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Henry Onyekuru Galatasaray'a dönemez
Ali Naci Küçük
[email protected]

Henry Onyekuru Galatasaray'a dönemez

Bir transfer dönemi daha yaklaşırken Galatasaray için yine Henry Onyekuru iddiaları gündeme gelmeye başladı.

Önce Everton’dan daha sonra Monaco’dan kiralanan Onyekuru ile kulübün söz kestiği hatta ve hatta Ocak ayında sarı kırmızılı formayı giyeceği gündem olmaya başladı. Bir de Monaco’da aylardır forma şansı bulamayıp ayrılığı kesinleşince menajeri D’avila da çıkıp “Evet, Türkiye’den teklifler var. Galatasaray da bu opsiyonlardan biri” açıklamasını bizzat yaptı.

YAPTIKLARI UNUTULMADI

Fakat hemen belirtelim... Galatasaray ne Onyekuru ne de kulübü Monaco ile görüştü. Menajeri şu günlerde İstanbul’da olsa da yönetim, Nijeryalı oyuncu için bir girişimde bulunmadı. Ve bana göre bu kez Galatasaray, Onyekuru’yu transfer etmez... Yani Onyekuru, Galatasaray’a dönemez! Çünkü yönetim Temmuz’da yaşananları unutmadı, şu ana kadar da Fatih hocanın da herhangi bir talebi olmadı... Peki Nijeryalı neden dönemez? Kısaca gerçekleri, aktarayım.

NEDEN 1: OYNAYABİLİR AMA TRABZON MAÇINA ÇIKMADI

Monaco ile imzalanan kiralama sözleşmesi 31 Haziran 2020’de bitiyordu. Ancak pandemi nedeniyle ligler ertelendiği için Temmuz’da G.Saray kritik maçlara çıkıyordu. Fakat Fransızlar yeni sezon çalışmalarını öne sürerek, “15 milyon Euro yatırım yaptığımız oyuncu ya sakatlanırsa” diyerek İstanbul’dan ayrılmasını istedi. Pandemiden ötürü G.Saray’ın çağrıya olumsuz yanıt verip konuyu FIFA’ya taşıma hakkı da vardı. Bunun için tabii ki Onyekuru’nun da rızası gerekliydi.

İSTANBUL'DAN MAÇTAN 1 GÜN SONRA AYRILDI

İki kulüp görüşmeleri sürdürürken G.Saray, Trabzon ile 5 Temmuz’da çok önemli bir maça çıkacaktı. Onyekuru, Monaco’nun çağrısı üzerine eşyalarını topladı ve Fransa’ya gitmek istediğini iletti. Takımını yalnız bırakırken maçtan 1 gün sonra İstanbul’dan ayrılmıştı. Yönetim de bu olayı, ayrıntıyı hiç unutmadı. Bugün bile Onyekuru’nun adı geçtiğinde birçok isim “O bizi en kritik maçta yalnız bıraktı” ifadesini kullanıyor.

NEDEN 2: PANDEMİDE İNDİRİM TALEBİNİ REDDEDEN İSİMLERİN BAŞINDA ONYEKURU VARDI

Covid-19 yalnızca G.Saray’ı değil, tüm dünya futbolunu, dev kulüpleri de vurdu! Sarı kırmızılı kulüp, olağanüstü süreç sonrasında mali açıdan aldığı darbe nedeniyle futbolculardan ücretlerinde yüzde 15 indirim yapmasını istedi. Ancak Onyekuru bu teklifi kabul etmeyen isimlerin başında geliyordu. İndirime karşı çıkan, pandemi sonrasında 3 maçta forma giydikten sonra Monaco’nun çağrısı üzerine G.Saray’da en azından Trabzonspor maçında oynamak adına bir tavır ortaya koymayan Onyekuru’nun bu yaptığı henüz unutulabilmiş değil!

HENRY'DEN SONRA YUTO

G.Saray’da ücret indirimini reddeden isimler arasında yönetimi çok ama çok şaşırtan bir isim daha vardı! Yuto Nagatomo... Kadro dışı bırakılınca yönetime “Ben kendime kulüp bulacağım, 6 ay futboldan uzak kalmak ve katkı veremediğim bir kulüpten, yerden para almak bana yakışmaz” diyen Nagatomo, yönetimi şaşırtıp yüzde15’lik indirim teklifini reddederken Mariano da öneriyi kabul etmedi.

40 GÜN OLDU, FALCAO YOK

24 Ekim’deki Erzurum maçında sakatlanan Falcao, o günden bu yana takımla çalışmadı. Adalesinde orta derecede zorlanma tespit edilen Falcao için ön görülen tedavi süresi 2 ila 3 hafta idi. Ancak aradan tam 40 gün geçti! Rize maçında kadroda olması beklenen Falcao, halen takımla çalışmalara başlamadı. Şimdi biraz bilgi ve öngörü ile şunu ifade edebiliriz... · FALCAO, ocakta Inter Miami’ye gidecek. ABD’ye transfer olması beklenen Falcao bu nedenle kendini riske atmak istemiyor, 2 kat fazla sakınıyor. Yüksek maliyeti nedeniyle ocakta Falcao’nun ayrılığı yüksek olasılık gözüküyor.

D'Avila, Galatasaray'a forvet önerdi: Dennis!
Henry Onyekuru için İstanbul'a gelen menajer William D'Avila'dan Galatasaray'a sürpriz bir öneri geldi. .

03/12/2020 Perşembe Takvim

Henry Onyekuru için İstanbul'a gelen menajer William D'Avila'dan Galatasaray'a sürpriz bir öneri geldi.

Devre arasında Falcao'nun takımdan ayrılma ihtimaline karşılık hazırlık yapılırken, Fransız menajer, Club Brugge'ın sıkıntılı oyuncusu Emmanuel Dennis'i önerdi.

Takım otobüsünde istediği yere oturmasına izin verilmediği için sorun çıkaran ve kadro dışı bırakılan Dennis'i Galatasaray'a getirebileceğini söyledi. Yönetimin, bu teklifi Fatih Terim'e ileteceği öğrenildi.

23 yaşındaki Nijeryalı forvet Dennis, sağ ve sol açıkta da oynayabiliyor. Club Brugge'ün 1.3 milyon euro'ya transfer ettiği oyuncu, Belçika kulübündeki 115 maçta 29 gol atıp 13 asist yaptı.

Henry indirim Kabul etmeyen isimlerin basiymis. Lol

Fazla beklentiye girmeyelim yönetimin çapına göre en fazla bir orta saha falcao gidersede bir forvet gelir belki

D'Avila, Galatasaray'a forvet önerdi: Dennis!
Henry Onyekuru için İstanbul'a gelen menajer William D'Avila'dan Galatasaray'a sürpriz bir öneri geldi. .

03/12/2020 Perşembe Takvim

Henry Onyekuru için İstanbul'a gelen menajer William D'Avila'dan Galatasaray'a sürpriz bir öneri geldi.

Devre arasında Falcao'nun takımdan ayrılma ihtimaline karşılık hazırlık yapılırken, Fransız menajer, Club Brugge'ın sıkıntılı oyuncusu Emmanuel Dennis'i önerdi.

Takım otobüsünde istediği yere oturmasına izin verilmediği için sorun çıkaran ve kadro dışı bırakılan Dennis'i Galatasaray'a getirebileceğini söyledi. Yönetimin, bu teklifi Fatih Terim'e ileteceği öğrenildi.

23 yaşındaki Nijeryalı forvet Dennis, sağ ve sol açıkta da oynayabiliyor. Club Brugge'ün 1.3 milyon euro'ya transfer ettiği oyuncu, Belçika kulübündeki 115 maçta 29 gol atıp 13 asist yaptı.

He gelir he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt