Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onyekuru icin bu kadar heycana gerek yok,gelirse gelir.ha ben biraz endişeliyim geldigi takdirde verecegi performanstan o da ayrı..yani tam güvenemiyorum bu gol vuruslari konusunda

Ayrica onyekuru konuusunda yazdiklari doğru dahi olsa ali nacinin bence onyekuru donemez diye kendi fikrini belirtmesi cok komik olmus.bence doner mi diyim bende buna karsilik, bu nasil haber

Bu yonetimin transfer yapmasi cok zor oldugundan mutevellit yine de onyekuru iciin bi girisimde bulunmasi sart,menajeri burdayken halletsinler.sizin o kamelden,zickernagel falan imkansiz

Keske ayni isimler degilde farkli isimler olsa ama o konuda da sadece arjantili forvet gaichin kiralanacagini düşünüyorum,o gelir.fatih hoca takmıştır ona

Onyekuru daha 22 23 yasinda. 30 yasinda filan olsa anlarim da " hep ayni kisiler" kategorisine girecek oyuncu degil. Sartlar iyiyse mutlaka alinmali ama tabi yine 6 aylik degil

Bir kere hücum üçlüsü/ dörtlüsü her neyse büyük ölçüde değişmesi lazım Ocak ayında yapılır mı ? sanmam ama gerekiyor işte geçen sene ligin üst sırasındaki başakşehir/trabzon/sivas/beşiktaş/alanya gibi takımların hepsinden daha az gol attık bu yıl bakıyorum yine aynı şekilde bizimle birlikte zirve adayı takımlar Alanya/Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımların hepsinden daha az gol atmayı başarmışız

kap gelir mi bugün beyler

3760.jpg

Salih Uçan
Kenan Karaman
Ali Akman
Dorukhan Toköz

bu isimleri bedelsiz alırsak hem gelecek sene yabancı sınır konusunda rahatlarız hem de tl ile maaş verileceği için güzel bir bütçe planlaması olur

Ben Onyekuru, Garry gibi eski oyuncuları istemiyorum artık bunlar gelirse bunları iyi paraya satma ihtimalide çok düşük o yüzden istemiyorum Onyekuru Monaco'da hiç olmadı transfer edecek takım bunu düşünecektir o yüzden iyi paraya satma ihtimalin yok gibi. O yüzden yeni yüzler lazım Kristian Lovriç, Kemaalden Sulemana gibi yeni isimler alınmalı bence. Berat, Lovric, Jonas Wind ve stoper giderse bir stoper ile gayet alternatifli iyi bir kadro olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt