- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
bu onyekuru fenere gider benden demesi zaten ali naci de kanıt belge olmadan yazmış yarın milliyette benim yazılarım da çıkabilir lol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmeyede bilir. Her an hersey olabilirbu onyekuru fenere gider benden demesi zaten ali naci de kanıt belge olmadan yazmış yarın milliyette benim yazılarım da çıkabilir lol
bunu da tahmin olarak düşünüyorum yarın milliyette köşe tarafında yazın çıkacakGitmeyede bilir. Her an hersey olabilir

konu ile alakasız ama bu nedir ya![]()
![]()
![]()
![]()

Daha önce sapladığı bir takım mı acaba?
Erol Ersoyu sever misin ?DULDULDULDULDULDULDULDULDULDULDULDULDULDULDULDULDULDULDUL
Stopere iyi 1 alternatif
SERGEN PİÇİNCİOL - Futbolcu Bilgileri TFF
SERGEN PİÇİNCİOL - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar...www.tff.org
Bende engelli ama forumdakiler hala takip ediyofbli tw sayfası nexus sport yasaklansın