Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
umth maul !!!İkisini de etmem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umth maul !!!İkisini de etmem
tanımıyorumErol Ersoyu sever misin ?
gercek gsli adam menajerine fenerle görüşmeyeceksin diyebilmeliOnyekuru’nun menajeri William D'Avila: “Fenerbahçe, Onyekuru için girişimlere başladı ancak Henry’nin ilk isteği yeniden Galatasaray forması giymek.” (Sabah)
gercek gsli adam menajerine fenerle görüşmeyeceksin diyebilmeli
gelmesin
Sacma. Garry de kapimizds yatti istemedik diye gitti oraya. Gayet dogalgercek gsli adam menajerine fenerle görüşmeyeceksin diyebilmeli
gelmesin
rtas ben fener formasini ölümü göze alir yine giymem isterlerse 1.250 milyon euro versinler bu soruyu hakaret sayiyorum kusura bakma canım sıkıldıGalatasaray 1, Fener 1.250 verse Fener'de mi oynarsın, Galatasaray'da mı?
rtas ben fener formasini ölümü göze alir yine giymem isterlerse 1.250 milyon euro versinler bu soruyu hakaret sayiyorum kusura bakma canım sıkıldı
Galatasaray, Belhanda'ya yıllık 1,5 M €'dan 2 yıllık sözleşme teklif edecek. Jonathan David Lille de pek tutmadi gibi. Denesek mi
Çocuğa 27 milyon euro bonservis ödediler nereye deniyorsun seri 30 m diDenesek mi derkenÇocuğa 27 milyon euro bonservis ödediler nereye deniyorsun
![]()
serseriye o parayı verenin aklına sıçayım.seri 30 m di
seri 30 m di